Setari Cookie-uri

Top 10 destinatii de vara

Ne aflam in luna in care toata lumea cauta tot felul de oferte pentru a pleca in vacanta de vara pe care o asteapta de mult timp. Meriti cateva zile de relaxare si vrei sa te asiguri ca te vei afla la locul potrivit cand o sa ai liber de la munca.

Parcul National Glacier Bay

Nu toata lumea cauta caldura si plaja in concediul de vara. Sunt multi oameni care urasc tot ce tine de caldura si prefera frigul. Daca alegi sa vizitezi parcul National Glacier Bay din Alaska, atunci trebuie sa stii ca cea mai buna perioada este de la mijlocul lunii mai pana in septembrie. In aceste luni poti sa faci o croaziera care te va incanta cu siguranta si sa nu uitam ca poti sa vezi elani sau balene cu cocoasa.

Phoenix (Arizona)

Soare, soare si iar soare! Phoenix este o zona plina de soare si este chiar un magnet pentru toti turistii care vor sa fuga de frigurile iernii. Ce poti sa vezi aici? O gramada de lucruri, dar noi iti recomandam Gradina Botanica sau Desertul Sonoran.

Dubai (Emiratele Arabe)

O zona foarte calduroasa, dar iti recomandam sa nu mergi aici in plina vara. Alege finalul verii pentru ca acolo temperaturile pot ajunge in acest sezon pana la 54 de grade Celsius. Poti sa vezi Desertul Dubai, poti sa faci safari cu Jeep-urile, te poti blimba cu balonul sau chiar cu camila. Da, este un loc perfect de vacanta (in cazul in care suporti bine caldura foarte mare).

Citește și:

Andaluzia (Spania)

Spania este o alta tara aleasa din ce in ce mai des de romani pentru concediile de vara. Andaluzia este o zona bogata in istorie si arhitectura, iar muzica flamenco te va ajuta sa te rupi de lumea stresanta din care ai plecat.

Miami

Nu exista destule cuvinte pentru a descrie acest loc minunat. Vara temperaturile pot ajunge pana la 32 de grade, iar iarna pana la 21 de grade. In concluzie, Miami este un loc perfect in care sa iti petreci concediul, fie ca alegi sa mergi acolo acum sau in sezonul rece

Peru

Pare un loc dificil de vizitat si da, este greu sa ajungi acolo, insa merita toti banii si tot chinul. Trebuie sa vezi macar o data in viata ruinele de la Machu Picchu si este bine sa stii ca cel mai costisitor lucru legat de Peru este drumul, pentru ca dupa ce ai ajuns acolo, nu o sa cheltui prea multi bani.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.