Setari Cookie-uri

Descopera noul Egipt - din 20 august!

Egiptul a fost, ramane si va fi, cea mai la indemana destinatie exotica pentru turistii romani.

Egiptul a fost, ramane si va fi, cea mai la indemana destinatie exotica pentru turistii romani.

In Egipt poti face scuba-diving si snorkeling pentru a admira recifi de corali incredibili, in orice luna din an, poti face plaja in orice anotimp si poti ‘calatorii in timp’ pana in vremea faraonilor vizitand Piramidele sau Valea Regilor, toate acestea intr-un sejur de 7 nopti, cheltuind numai cateva sute de euro de persoana.
Dupa una din cele mai mediatizate ‘revolutii arabe in direct’, in februarie 2011 armata egipteana a preluat puterea pentru a asigura tranzitia catre un regim democrat.

In Primavara Araba, revoltele si demonstratiile nu au ajuns niciodata in Statiunile de la Marea Rosie: Hurghada sau Sharm el Sheikh. Vara asta, toti marii Tour Operatori germani, britanici sau rusi au reluat zborurile in Egipt. Si, iata ca incepanc cu 20 august 2011, si romanii pot profita de cursele charter directe, Bucuresti Hurghada!

In centrele turistice egiptene si in statiunile de pe malul Marii Rosii viata a reintrat in ritm normal, hotelurile primesc din nou turisti si toti prestatorii de servicii se bucura din nou de prezenta acestora in statiuni. Obiectivele turistice si muzeele sunt deschise pentru public cu orarul normal de vizitare.

In statiunile turistice egiptene esti poate mai in siguranta decat in multe capitale europene. Asta fiindca de ani de zile, egiptenii au realizat cat de important este turismul pentru economia si prosperitatea locala si tocmai de aceea s-au asigurat ca nimeni si nimic nu va ameninta sau afecta linistea si vacanta turistilor straini. Inca dinainte de evenimentele din februarie, coloanele de autocare care traversau desertul intre Hurghada si Cairo, erau intotdeauna insotite de Politia Turistica - formata din militari inarmati. La fel, intrarile si iesirile din statiuni, erau pazite de acestia, check-point-urile militarizate oferind siguranta turistilor si anii trecuti si anul acesta.

Statiunea HURGHADA

Hurgada este cea mai mare statiune din Egipt. Soarele si marea calda, frumusetea recifilor de corali, dansurile orientale, toate acestea sunt o sarbatoare care va asteapta in Hurghada tot anul. Datorita umiditatii scazute si brizei permanente, chiar si temperaturile foarte inalte din timpul verii sunt suportate cu usurinta, iar caldura de amiaza nu este toropitoare. Clima este benefica pentru toate varstele, fara exceptii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.