Setari Cookie-uri

Unde mergem la schi iarna asta?

Pentru ca in curand vom incepe sa cantam Colinde, pentru ca iarna isi va face simtita prezenta si pentru ca ne-a fost atat de dor de ea, va prezentam in cele ce urmeaza cele mai frumoase peisaje incarcate de alb.

peisaj montan Daca esti un schior impatimit, ai dat deja jos din pod ori din dulap schiurile sau placa. Stii ca Austria si Elvetia sau Franta si Italia ofera conditii excelente pentru schi in Alpi. Chiar mai aproape, in Bulgaria, poti schia la inaltimi de peste 2600 metri. Te invitam sa descoperi si Alpii Sloveniei. Oricare ar fi sportul tau de iarna favorit, iarna asta te asteapta!

Pentru ca in curand vom incepe sa cantam Colinde, pentru ca iarna isi va face simtita prezenta si pentru ca ne-a fost atat de dor de ea, va prezentam in cele ce urmeaza cele mai frumoase peisaje incarcate de alb.

Fie ca va place sa va dati cu placa, sa schiati, sa va dati cu saniuta, ori sa va bateti cu zapada, v-am pregatit cele mai incantatoare destinatii din Europa unde puteti practica sporturile de iarna.

1. Ski in Bulgaria iarna 2011-2012


Zona Razlog
de la 10 euro (noapte / persoana)

HOTEL WHITE FIR VALLEY RESORT 4*
HOTEL REDENKA HOLIDAY CLUB 4*
HOTEL PIRIN GOLF & COUNTRY CLUB APTS 4*
HOTEL KATRINO SPA 4*
HOTEL RAZLOG 3*

Pentru a accesa oferta, click aici

Bansko
de la 14 euro (noapte / persoana)

Bansko reprezinta statiunea de ski numarul 1 a Bulgariei, avand cel mai bun si mai modern centru de ski dintre toate statiunile bulgaresti cu acelasi specific. In ultimii ani, o noua zona destinata "sportului alb" a fost amenajata gratie unei investitii de milioane de euro.

Cu toate ca statiunea este cunoscuta de doar 10 ani, are multe de oferit oaspetilor sai. Prezinta conditii excelente pentru ninsoare, cu o zapada buna, care se mentine din Decembrie pana in Mai. 44 de tunuri Technoalpine pentru zapada artificiala sunt situate pe majoritatea pistelor si fac ca sezonul de ski sa se prelungeasca.

Partiile pentru ski sunt situate in principalele doua centre: Chalin Valog (1100-1600m) si Shiligarnika (1700-2500m). Sunt situate la aproximativ 1000 m deasupra orasului, pe partiile nordice ale Pirinilor si sunt accesibile printr-o plimbare de 25 min. cu noua telegondola, care porneste din Bansko. Lungimea totala a partiilor marcate este de 70 km.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.