Setari Cookie-uri

Shopping in Istanbul la inceput de 2012

O destinatie perfecta pt Shopping, aproape in orice perioada a anului este Istanbulul.

In ultimul timp, dincolo de criza sau chiar in ciuda ei, shopping-ul a devenit un mod de a-ti petrece timpul liber, o pasiune, o arta, un sport urban, un mod de a te rasfata, un stil de viata. Se vorbeste atat despre dependenta de shopping cat si despre efectele psihice benefice ale acestuia...

Istanbul Pana la urma cine a spus ca banii nu aduc fericirea nu a stiut exact unde sa mearga la shopping... Luna ianuarie si inceputul lunii februarie reprezinta perioada marilor reduceri in capitalele europene si nu numai. Unul dintre principalele motive pentru care reducerile sunt atat de promovate si cautate in aceasta perioada este eliminarea stocurilor si improspatarea portofoliului de produse.

O destinatie perfecta pt Shopping, aproape in orice perioada a anului este Istanbulul. "Daca Pamantul ar fi un singur stat, Istanbul ar fi Capitala acestuia" - a spus-o Napoleon Bonaparte si o intelege orice turist care descopera minunile orasului de la Portile Orientului.

bazar Puteti face cumparaturi in Marele Bazar, cel mai pitoresc loc de shopping din Istanbul si se pare ca cea mai vizitata destinatie europeana! Puteti cumpara covoare turcesti lucrate artizanal cu fir din aur si argint, haine moderne la preturi foarte mici sau orice alte specialitati si obiecte traditionale.

Tot aici veti gasi si magazine de antichitati unde puteti cumpara suveniruri ce amintesc de marele Imperiu Otoman, ceramica turca deosebita, cele mai bune produse din piele. Pe toata intinderea Kalpakcilar Caddesi din Marele Bazar stralucesc metalele pretioase. Mai puteti cumpara fete de perna, fete de masa brodata, servicii de cafea decorate etc. Foarte interesante sunt si magazinele de lux Kapalicarsi Caddesi, pe drumul ce duce la intrarea in Bazar.

Descoperiti cat de fascinant este Istanbul-ul prin programul nostru de Shopping in Istanbul, cu plecari in fiecare luna, din ianuarie pana in aprilie 2012.

Plecari:
- 11; 18; 25 Ianuarie 2012,
- 01; 08; 15; 22; 29 Februarie 2012,
- 07; 14; 21; 28 Martie 2012,
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.