Setari Cookie-uri

14 oferte de Ziua Indragostitilor

Fie ca ne bucuram de Ziua Sfantului Valentin pe 14 februarie sau preferam sa sarbatorim traditionalul Dragobete pe 24 februarie, luna care vine avem toate sansele sa ne bucuram din plin de iubire.

Luna Februarie nu este numai Luna Carnavalurilor... Februarie poate fi marcata in calendar drept Luna Iubirii! Pe 14 februarie sarbatorim Valentine’s Day, iar pe 24 Februarie Dragobetele!

Fie ca ne bucuram de Ziua Sfantului Valentin pe 14 februarie sau preferam sa sarbatorim traditionalul Dragobete pe 24 februarie, luna care vine avem toate sansele sa ne bucuram din plin de iubire.

Desi sunt cu siguranta destule persoane care nu cred in semnificatia Zilei Indragostitilor, este frumos sa vezi peste tot in jurul tau oameni fericiti care isi daruiesc inimioare, flori si tot felul de cadouri. Intr-adevar, ne putem intreba de ce avem nevoie de o zi anume pentru a demonstra ca (ne) iubim, cand o putem face in fiecare zi?... Iata un mod corect de a privi lucrurile, insa oare de ce uitam asta cand trece "febra" lunii iubirii? De ce sa ne iubim parca mai mult doar in aceste zile speciale si oare de ce nu putem fi la fel de indragostiti si bucurosi sa ne rasfatam jumatatea, in fiecare zi din restul anului?

Poate raspunsul e o chestiune foarte legata de prioritati. De timpul liber sau mai ales de lipsa lui precum si sau mai ales de limitele de buget, inevitabile, indiferent de bugetul pe care il avem la dispozitie fiecare dintre noi.

Ei bine, dincolo de criza si de probleme, tocmai in ciuda limitarilor de timp si de buget, daca vrei sa iti impresionezi partenera (sau partenerul) de Valentine"s Day, nu te rezuma sa ii cumperi flori, animalute de plus, inimioare sau bomboane de ciocolata. Anul acesta incearca sa ii implici toate simturile, sa iti faci jumatatea sa participe din plin la experienta Zilei Indragostitilor: sa guste, sa miroasa, sa asculte, sa atinga si sa admire cadourile tale...

De ce sa cumperi ca in fiecare an flori? Sau de ce numai flori? Surprinde-ti iubita sau iubitul cu un cadou special: o plimbare iarna prin Orasul Vechi din Praga, o invitatie la dans in celebrul Bal Johann Strauss de la Viena, o croaziera pe Bosfor, o cina romantica, un masaj de relaxare si o seara incheiata in jacuzzi-ul plin cu petale de trandafir intr-un hotel de lux din Bulgaria sau sampanie, cos cu fructe, buchet de flori in camera si o cina festiva, undeva in Romania.

V-am pregatit 14 OFERTE SPECIALE DE ZIUA INDRAGOSTITILOR. 14 Cadouri perfecte pentru 14 februariue, de Valentine"s Day! Si nu numai: aceste week-enduri speeciale pot fi petrecute in cuplu atat inainte cat si dupa 14 februarie, de Dragobete, de 1 Martie, de 8 Martie sau oricand simtiti nevoia unei evadari impreuna!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.