Setari Cookie-uri

In cautarea croazierei perfecte

Croazierele reprezinta un segment de 5% din totalul pachetelor turistice vandute de Perfect Tour, asta raportandu-ne la faptul ca agentia ofera o vasta gama de servicii turistice, dintre cele mai complexe.

Croazierele reprezinta un segment de 5% din totalul pachetelor turistice vandute de Perfect Tour, asta raportandu-ne la faptul ca agentia ofera o vasta gama de servicii turistice, dintre cele mai complexe.

Cele mai frecvente cereri sunt pentru croazierele in Marea Mediterana, in proportie de 40%, apoi sunt cele din Marea Caraibelor si croazierele Transatlantice, in proportie de 30%, urmate de cele in Fiordurile Norvegiene si Tarile Baltice in proportie de 20%. Exista de asemenea cereri si pentru croaziere ce au ca traseu Coasta Africii, Coasta Americii si chiar pentru croaziere in jurul lumii.

Preturile acestor croaziere variaza in functie de categoria camerei in care locuiti pe durata croazierei (camera simpla interioara, camera cu vedere exterioara, camera cu vedere exterioara si balcon/terasa, apartament, apartament prezidential), in functie de pozitia camerei pe vas (cele situate la etajele superioare sunt mai scumpe decat celelalte), si in functie de data rezervarii.

O croaziera de 7 zile in Marea Mediterana se poate achizitiona la pretul de 1000 de euro/ de persoana, iar la polul opus exista si croaziere de 20.000 de euro/ de persoana, cum ar fi croaziera de 3 luni in jurul lumii.

Facilitatile si marimea navelor difera de la cele asemanatoare unor yachturi pentru 100 de persoane, la cele de 3000 persoane. Agentia lucreaza cu cei mai mari touroperatori internationali, cum ar fi: Norwegian, Carnival, Crystal, Cunard, Viking, Princess, Costa, MSC, NCL si are in oferta toate tipurile de vase, de la cele de 3* pana la cele mai luxoase de 6*. In general, pe fiecare vas se gasesc: peste 1000 locuri pentru sezlonguri pe puntea superioara, 2 piscine exterioare, 2 jacuzzi, fitness center, salon de frumusete, frizerie, spalatorie, sauna, 11 baruri, 4 restaurante, 11 lifturi, teatru, cazino, arie comerciala cu magazine de haine, bijuteri, ceasuri, suveniruri, centru medical, promenada, magazine, biblioteca, teren de golf, baschet, pista de jogging, facilitati pentru practicarea alpinismului, echipamente pentru conferinte de presa etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.