Setari Cookie-uri

15 Oferte de PASTE, de la 60 la 399 euro

Iata-ne ajunsi si la final de luna Martie - luna dedicata Femeilor - luna in care primavara si-a facut simtita prezenta.

Iata-ne ajunsi si la final de luna Martie - luna dedicata Femeilor - luna in care primavara si-a facut simtita prezenta. Acum, dupa echinoctiul de primavara, cand temperaturile au sarit deja peste 20 de grade Celsius, e timpul sa ne facem deja planuri de vacanta.



Va recomandam sa nu ratati cele mai bune oferte de Early Booking pentru vara 2012. In Martie inca puteti sa va bucurati de Reducerile pentru Inscrierile Timpurii. Insa finalul lunii martie ne aminteste ca mai avem atat de putin pana in Aprilie. Intram deja in ultimile 3 saptamani pana la PASTE!

Numaratoarea inversa pana la Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului a inceput. Sarbatorile Pascale, fie ele Catolice sau Ortodoxe sunt deopotriva asteptate pentru ca reprezinta o bucurie deosebita pentru crestini.

Pastele este o sarbatoare importanta si asteptata de fiecare dintre noi, fie ca suntem patrunsi de fiorul religios, de semnificatia spirituala a sarbatoririi Invierii sau ne bucuram mai ales de rasfaturile gastronomice, traditiile si obiceiurile specifice de Pasti si nu in cele din urma de Mini Vacanta de Pasti.

Pentru ca Pastele Ortodox cade anul acesta pe 15 aprilie, v-am facut o selectie de 15 oferte ieftine de PASTE, pana in 399 euro pentru a sarbatori in locatii deosebite.



1. Paste 2012 la mare in Bulgaria, individual de la 20 euro (noapte / persoana)

Incepand cu data de 12.04.2012 in functie de hotelul ales.
Servicii incluse:
- cazare cu regimul de masa aferent fiecarui hotel

Nu sunt incluse:
- transportul
- asigurarea medicala
- taxa de statiune
- alte cheltuieli personale
Pentru a accesa oferta, click aici .

2. Paste 2012 Paralia Katerini (autocar) - 5 zile de la 215 euro (sejur / persoana)

Data plecare: 13.04.2012
Servicii incluse:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, parcari ;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.