Setari Cookie-uri

Revelion 2012 la Marea Neagra

Daca inca nu v-ati hotarat unde veti face Revelionul 2012, banuiesc ca v-ar tenta cateva oferte accesibile atat ca pret, cat si ca destinatie si ca perioada.

Iata-ne deja in Decembrie. Dupa cateva zile aproape tomnatice, in care ploaia a inlocuit zapada pe care inca o asteptam, iarna pare inca departe. Cu toate acestea, in curand va incepe numaratoarea inversa pana la Revelion.

Daca inca nu v-ati hotarat unde veti face Revelionul 2012, banuiesc ca v-ar tenta cateva oferte accesibile atat ca pret, cat si ca destinatie si ca perioada.

Va propunem un Revelion special, nu foarte departe de casa, intr-o destinatie deloc aglomerata si totusi spectaculoasa iarna, cu preturi accesibile (in functie de hotelul si confortul ales), si, nu in ultimul rand, un Revelion care sa va 'rapeasca' din oras numai cateva zile.

iarna la Marea Neagra Asadar, va sugeram sa evitati soselele aglomerate spre munte si sa alegeti o autostrada libera, care sa va duca la final de an, in locurile pe care le frecventati cu pasiune si entuziasm mai ales vara. Daca sunteti iubitori de mare, veti descoperi farmecul acesteia si pe timp de iarna! Briza marii este deosebta iarna, iar peisajul este superb! Fie ca marea e inghetata sau ca valurile sunt immense pe furtuna, Revelionul la Marea Neagra va fi unul atipic si special.

Si cand va propunem Revelion 2012 la Marea Neagra, ne gandim atat la Litoralul ROMANESC, cat si la Litoralul BULGARESC.

In Romania, am ales cateva Hoteluri de Top din MAMAIA, de 3, 4 si 5 stele, cu tarife de la doar 230 ron/camera pt 3 nopti - adica sub 40 de ron/noapte/persoana, de REVELION:

A. REVELION LA MAREA NEAGRA, IN ROMANIA


1. Revelion 2012, Mamaia, Hotel Flora 3*
de la 230 ron (sejur / camera) - 39 ron/persoana/noapte


- 2 zile (platesti 2 nopti si stai 3) a 3-a noapte gratuita
- camera dubla standard: 230 lei/camera
- camera dubla standard plus: 270 lei/camera
- apartament: 390 lei/camera

- 3 zile (platesti 3 nopti si stai 4) a 4-a noapte gratuita, plus reducere de 10% la tariful cinei festive de revelion.
- camera dubla standard: 345 lei/camera
- camera dubla standard plus: 405 lei/camera
- apartament: 585 lei/camera

Cina festiva de revelion este la tariful de 150 lei/persoana. Copiii sub 12 ani au gratuitate la cazare si la meniul de revelion stabilit aferent varstei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.