Setari Cookie-uri

Advertorial (P) EUROPA TRAVEL te rasfata cu vacante fierbinti la preturi racoroase!

Ti-ai pregatit bagajele pentru vacanta? Ai pus in geanta cea noua crema de protectie solara, prosopul de plaja, costumul acela de baie superb la care ai visat toata iarna si ochelarii de soare cei chic?

Minunat, inseamna ca esti pregatita! Acum trebuie doar sa-ti pui palaria eleganta, sa-ti iei slapii asortati, sa afli cum va fi vremea in perioada urmatoare si sa alegi unde vei merge la plaja in aceasta vara.

Si pentru ca noi, cei de la EUROPA TRAVEL, suntem experti in vacante si vrem sa ai parte de concediul pe care il meriti, am facut cateva aranjamente pentru ca tu sa te poti bucura din plin de timpul tau liber!

In primul rand, am vorbit cu vremea si ne-a promis ca anul asta vor fi peste 300 de zile cu soare, perfecte pentru plaja, mare si bronz. In al doilea rand, ti-am pregatit o multime de oferte, care mai de care mai tentanta, in cele mai moderne si cautate locatii. In al treilea rand, am redus toate preturile, pentru ca sa te scapam de orice grija. Acum nu mai ramane decat sa hotarasti destinatia – ai de unde alege!

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.