Setari Cookie-uri

Roca isi aniverseaza centenarul oferind o experienta memorabila la Barcelona: weekend in doi + doua bilete la un meci al echipei

City-break-ul pentru doua persoane include bilete de avion, cazare pentru doua nopti la un hotel de patru stele, in camera dubla cu mic-dejun inclus, transport de la hotel la aeroport si asigurare de calatorie.

comunicat de presa

Roca aniverseaza anul acesta centenarul companiei si in Romania si marcheaza astfel un parcurs incredibil in domeniul productiei de obiecte sanitare si mobilier de baie. Compania spaniola isi propune sa sarbatoreasca aceasta ocazie speciala cu doi castigatori norocosi din Romania, acolo unde a inceput interaga istorie Roca: in Barcelona.

In plus, alte 100 de persoane pot castiga premii semnificative cu ocazia centenarului companiei.

Fix acum 100 de ani, familia Roca incepea constructia primei sale fabrici, in Gavà, langa Barcelona. Nici nu banuiau la acea vreme ca aveau sa devina lideri mondiali in productia obiectelor sanitare. in prezent, produsele Roca sunt prezente in baile familiilor din 170 de tari de pe cinci continente, facandu-le diminetile mai usoare.

Cu ocazia centenarului, Roca ofera romanilor sansa de a castiga premii extraordinare si de a se bucura de cultura de unde a pornit povestea Roca. Cu raspunsurile corecte la doar patru intrebari pe website-ul Roca, puteti intra in selectia finala pentru Marele Premiu: un weekend pentru doua persoane la Barcelona si doua bilete la un meci al indragitei echipe de fotbal FC Barcelona, in perioada 1-31 octombrie. Alte 100 de premii - 3 robinete Atlas care folosesc tehnologia inovatoare "Cold Start" (o tehnologie care garanteaza economie de apa si energie), 7 seturi de duș Sensum, 45 de tricouri si 45 de sepci, pot fi de asemenea castigate.

Citește și:

City-break-ul pentru doua persoane include bilete de avion, cazare pentru doua nopti la un hotel de patru stele, in camera dubla cu mic-dejun inclus, transport de la hotel la aeroport si asigurare de calatorie. Pe langa toate acestea, bucuria de a fi in Barcelona va fi desavarsita de o experienta cu totul speciala: vizionarea unui meci de fotbal al celebrei echipe FC Barcelona pe legendarul stadion Camp Nou!

Competitia se desfasoara in perioada 7 iunie – 31 iulie 2017. Numele castigatorilor vor fi extrase in prezenta unui notar pe 1 august si comunicate pe website pe 3 august.

Ce poti face in Barcelona

Barcelona, capitala Cataloniei, este un creuzet cosmopolit de culturi, care atrage vizitatori, talente, investitii, inovatii tehnologice si avangarda culturala. Este cunoscut ca un oras dinamic, cu situri UNESCO, cu parcuri si zone de recreere spectaculoase. Aici s-a nascut flamenco, aici puteti gasi restaurant faimoase pentru fructe de mare si vinuri spaniole rafinate.

Citește și:

    Fie ca admirati arhitectura catedralei Sagrada Familia, ca va bucurati la apus de un pahar de vin pe plaja Barceloneta sau ca va treziti dimineata devreme pentru a prinde ce e mai bun in faimoasa piata de vintage Mercat dels Encants, cu siguranta va veti simti grozav in acest oras minunat.

    Puteti intra in competitie AICI.

    Despre Roca

    Roca este o companie dedicata proiectarii, productiei si comercializarii de obiecte sanitare, mobilier de baie, gresie si faianta din ceramica ce pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Originile companiei dateaza din 1917, cand familia Roca a inceput constructia primei fabrici din Gavà (Barcelona). La 100 de ani de la intemeiere, compania are 22.600 de angajaţi si 78 de fabrici, fiind prezenta in peste 170 de tari de pe cinci continente.

    www.roca.com

    www.ro.roca.com

    Citește și:

      Vizionare placuta


      Kudika
      16 Iunie 2017
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.