Setari Cookie-uri

Cele mai interesante selfie stick-uri

Un selfie stick cu functii multiple o sa te ajute sa obtii cele mai frumoase fotografii de vacanta. Cum altfel ai putea sa surprinzi singura un munte intreg intr-o fotografie sau pe toti cei dragi langa tine?!

Nu o sa intelegi niciodata cat de util este un selfie stick pana nu folosesti chiar tu unul.

Eu sunt o persoana careia nu ii place sa iasa prea mult in evidenta si sa ma opresc in mijlocul strazii si sa ma pozez inseamna prea mult pentru mine. Deci nici vorba de un selfie stick.

Asta pana cand, intr-o seara, de curiozitate, am imprumutat selfie stick-ul surorii mele si am inceput sa ma joc cu el ca sa ii gasesc rostul. Pai m-am mai oprit pana ce nu mi-am facut un intreg album foto si m-am perfectionat in arta selfie-ului?!

Travel kit cu selfie stick

Parerea mea este ca un selfie stick ar trebui folosit doar in vacante, acolo unde se merge in grup sau acolo unde vrei sa cuprinzi cat mai mult din peisaj.

Exista si un travel kit ideal pentru fotografiile cu unghi de cuprindere larg, dar si pentru cele normale. In suportul special realizat pentru protectie se gaseste stick-ul de aluminiu, lentila super-wide 0.4x cu clip pentru atasarea oricarui model de telefon si telecomanda rezistenta la apa cu Bluetooth iShutter.

Citește și:

Selfie stick-ul chiar este un obiect util, iar daca iti achizitionezi unul cu telecomanda, atunci o sa iti dai seama ca a face un selfie reusit nu este chiar atat de greu pe cum pare. Eu una niciodata nu am stiu sa imi fac un selfie in care sa arat bine, asa cum vedeam la alte fete pe retelele de socializare, cel care m-a ajutat sa reusesc asta a fost selfie stick-ul, iar pozele pe care le fac incerc sa nu para chiar atat de... selfie.

Acum imi surade ideea unui selfie stick cu lumina ambientala, pentru ca nu ma inteleg bine cu lumina puternica in fotografii. Am gasit selfie stick-ul Smart Light, care este prevazut cu lumina complementara reglabila in trei nivele de intensitate. Printr-o simpla apasare de buton selfie-urile vor fi mai luminoase daca lumina ambientala nu este suficienta.

Selfie stick-uri cu functii multiple

Travel kit cu selfie stick Selfie stick cu telecomanda Selfie stick cu lumina ambientala

Citește și:

Selfie stick-uri cu oglinda

Oglinda rotativa cu care sunt dotate unele selfie stick-uri permite utilizarea camerei din spate pentru imagini HD si rotatia pana la. 270 ° grade - se poate adapta la orice unghiuri de fotografiere dorite. Acest tip de selfie stick este ideal pentru vacantele la munte si in locuri cu peisaje care te lasa fara respiratie.

Stiu ca sunt multi cei care sunt total impotriva acestui dispozitiv, dar crede-ma ca o sa te lovesti de multe momente in care o sa spui: "ce bine era daca aveam un selfie stick".

Selfie stick cu oglinda

Selfie stick cu oglinda Selfie stick cu control pe maner Selfie stick cu oglinda

Lasa rusinea si preconceptiile deoparte, pune mana pe un selfie stick, da frau liber imaginatiei si bucura-te ca un copil care primeste o jucarie noua!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Stella Photography

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.