Setari Cookie-uri

Opt destinatii de toamna care iti alunga nostalgia post-vacanta

Destinatii frumoase pe care sa le explorezi liber toamna!

Cand nostalgia post-vacanta incepe sa-si faca simtita prezenta, planificarea unei calatorii este optiunea la care apeleaza cei mai multi calatori la nivel global. 32% dintre acestia cred ca cea mai usoara trecere de la concediu la rutina are loc daca isi mai iau cateva zile libere dupa terminarea concediului inainte sa revina la birou sau la scoala. Pentru calatorii romani, aceasta optiune este importanta intr-o proportie mai mare (46%), conform datelor momondo.ro.

Valuri de turisti au incalzit cele mai cunoscute destinatii din lume vara trecuta, insa au ramas numeroase destinatii frumoase pe care sa le explorezi liber toamna, fara riscul de a calca pe picior un alt turist in drumul spre aeroport, la hotel sau la fata locului. In zilele de toamna natura isi schimba infatisarea in culori fascinante la fiecare bataie de vant, majoritatea tarilor calde au ramas tot calde, doar ca toamna iti permit sa respiri mai bine. Mai mult, preturile la bilete de avion sunt atat de mici incat merita sa te prezinti la aeroport chiar si pentru o escapada de weekend. Ca sa fie mai usor de ales incotro iti poti lua zborul la propriu, specialistii momondo.ro au pregatit o lista cu opt destinatii ideale pentru o calatorie toamna.

Citește și:

1. Torino, Italia

Oslo

Studiul a fost initiat de momondo in 2017 in randul consumatorilor din 23 de tari: Rusia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, China, Germania, Danemarca, Spania, Finlanda, Franta, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Suedia, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii. Sondajul a implicat 24.700 de persoane, inclusiv aproximativ 1.000 de respondenti din Romania cu varste cuprinse intre 18 si 65 de ani, atat barbati, cat si femei.

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.