Setari Cookie-uri

La mulți ani, Lidl Tour!

Cele mai populare oferte Lidl Tour revin în revista aniversară, la prețuri și mai avantajoase 

comunicat de presa

Lidl Tour împlinește, în luna iunie, 2 ani de la lansarea în România, perioadă în care peste 15.000 de clienți au ales pachetele turistice din magazinul online cu vacanțe. Ocazia este marcată prin lansarea revistei aniversare, care include cele mai căutate oferte din ultimul an, la prețuri de sărbătoare. Mai mult, Lidl Tour îi surprinde pe români cu o premieră: prima ofertă de tip charter pentru Maroc, de pe piața locală, care le pune la dispoziție clienților patru variante de pachete turistice, cu zbor direct București – Marrakech, disponibil exclusiv prin oferta Lidl Tour.

Cele mai populare oferte Lidl Tour revin în revista aniversară, la prețuri și mai avantajoase

În iunie 2016, Lidl lansa în România Lidl Tour, magazinul online cu vacanțe, care le-a adus clienților, încă de la început, circuite, sejururi, croaziere sau vacanțe exotice unice, către destinații variate, atât din România, cât și în jurul lumii. Doi ani mai târziu, Lidl Tour sărbătorește pragul de 15.000 de clienți și peste 800 de pachete turistice create la cel mai bun raport calitate-preț. Cu această ocazie, Lidl Tour lansează o revista aniversară, valabilă în perioada 15 iunie – 15 iulie 2018, ce pune la dispoziția turiștilor ofertele preferate ale clienților din ultimul an, la prețuri reduse. Astfel, aceștia pot opta pentru vacanțe în Maldive, Thailanda, India, Egipt, Franța, Spania dar și oferte pe litoralul românesc, ideale pentru perioada verii.

Citește și:

Mai mult decât atât, pentru că Maroc este una dintre cele mai populare destinații în rândul clienților săi, Lidl Tour le-a pregătit românilor o serie de oferte surpriză.

Primul charter către Maroc, din România, prin oferta aniversară Lidl Tour

Lidl Tour lansează, împreună cu partenerii de la Karpaten Outgoing, prima ofertă charter din România, către destinația nord-africană care atrage tot mai mulți turiști de la an la an. Maroc se numără printre țările despre care se spune că trebuie văzute cel puțin o dată în viață. Cutume și tradiții iconice, modelate într-o istorie ce se întinde pe 12 secole, orașe imperiale cu arhitectură fascinantă, peisaje ce îmbină plaje cu nisip fin și deșerturi aride, bazare ce freamătă în agitația urbană și specialități culinare cu arome exotice – iată combinația fermecătoare a unei experiențe în Maroc.

Citește și:

Charterul către Maroc le propune clienților Lidl Tour patru opțiuni de pachete turistice, care includ zbor direct București – Marrakech, operat exclusiv pentru ofertele promovate de Lidl Tour. Pachetele sunt disponibile în perioada 03.11.2018 – 05.01.2019, cu plecare în fiecare sâmbătă, iar rezervările efectuate în perioada 15 iunie – 15 iulie 2018 beneficiază de prețuri speciale, în regim Early Booking, care încep de la 399 euro/persoană.

Turiștii care visează la o vacanță exotică la plajă pot opta pentru un Sejur în Agadir. Pentru prețuri începând de la 399 euro/persoană, aceștia vor beneficia de zbor cu avionul prin aceeași cursă charter directă, 7 nopți de cazare în hoteluri de 3*, 4* sau 5* cu mic dejun sau all inclusive, transfer aeroport și asistență în limba română. Resorturile pun la dispoziția oaspeților o serie de facilități pentru copii, ceea ce face ca pachetul să fie ideal pentru un concediu în familie.

Citește și:

Cei care își doresc să exploreze Marocul din multiple perspective, pot opta pentru pachetul Orașe imperiale, care îi va purta în orașe precum Marrakech, Ouarzazate, Fes, Rabat sau Casablanca. Prețurile pentru acest pachet încep de la 499 euro/persoană și asigură aceleași beneficii la transport, dar și 7 nopți de cazare în hotel de 3* și 4*, cu mic dejun inclus.

Turiștii care optează pentru circuitul Marrakech și Sahara pot explora cel mai cunoscut oraș marocan, dar și să admire peisajele sahariene. Unicitatea experienței este dată și de ocazia de a petrece o noapte în deșertul Sahara, într-un cort de lux. Pachetul asigură transport cu avionul cu bagaj de cală și bagaj de mână inclus, taxe de aeroport, 6 nopți de cazare în hoteluri de 3* și 4*, cu demipensiune și 1 noapte de cazare în cort, în deșert, autocar și asistență în limba română pe tot parcursul circuitului. Prețul pachetului începe de la 759 euro/persoană.

Citește și:

Sejurul în Marrakech și Agadir este ideal pentru cei care își doresc și să descopere magia Marrakech-ului, dar și să se relaxeze pe plajele exotice de pe malul Atlanticului. Pachetul include bilet de avion pentru cursă charter directă, 7 nopți de cazare în hoteluri de 3* și 4*, cu mic dejun, autocar și asistență în limba română pe tot parcursul circuitului, la prețuri între 479 și 679 de euro/persoană, în funcție de perioada călătoriei.

Atât ofertele aniversare, cât și pachetele charter în Maroc, sunt disponibile prin Lidl Tour și pot fi rezervate și achiziționate online, pe www.lidl-tour.ro, și prin intermediul hotline-ului dedicat, 0800 896 242, începând cu data de 15 iunie.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

Citește și:

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.