Setari Cookie-uri

6 cele mai romantice destinații pentru luna de miere anul acesta

După oficierea nunții - petrecere, distracție, romantism - urmează o primă provocare în doi. Una care ar putea isca diverse discuții, dar care la final va duce la o decizie care, oricare ar fi, se va dovedi a fi una uimitoare. Destinațiile pentru luna de miere trebuie să fie, în primul rând, unele ofertante din mai multe puncte de vedere, dar trebuie să bifeze cel puțin un criteriu: să placă amândurora.

Indiferent de cât timp sunteți împreună, deja vă cunoașteți suficient cât să știți ce place fiecăruia. Motiv pentru care alegerea unei destinații romantice pentru luna de miere ar trebui să fie una ușoară. Da’ de unde? Mai ales când lumea este atât de vastă, de frumoasă și ascunde diverse valori turistice bogate în floră și faună, în istorie și promisiunea unor experiențe care se pot ivi doar o dată în viață.

Primii pași pe care îi veți face împreună în calitate de soț și soție vor fi cei pentru valsul mirilor. Dar pentru că noi credem că voiajurile pe meleaguri străine vor ajuta altfel, am ales câteva dintre cele mai bune recomandări de destinații pentru vacanța de după nuntă. Până la urmă meritați să cunoașteți o altă cultură, să gustați din meniuri exotice sau orientale, să pășiți desculți pe plaje sau iarbă. Știm cât de solicitantă poată fi organizarea unei nunți.

Citește și:

Totuși, nu uitați că înainte de toate să vă încadrați în buget și să căutați și zboruri sau cazări avantajoase ca preț. Până la urmă, nu ați vrea să începeți pe minus mariajul. Nu vă stresați prea mult - concediul ăsta este al vostru și doar al vostru, iar amintirile sunt de neprețuit, oriunde ați alege să purtați idila.

Irlanda: o țară romantică plină de istorie și legende

Mai știți cum s-au cunoscut și apoi îndrăgostit Gerard Butler și Hilary Swank în drama “P.S.: I Love You”? Poate nu l-ați văzut, dar vi le recomandăm - și filmul, și destinația. Ce face acest loc ideal pentru luna de miere?

Păi să fie faptul că locația a servit ca platouri de filmare pentru multe producții TV și puteți face niște vânători cinefile, că are peisaje uimitoare care te lăsă fără respirație (diverse stânci care au sculptat în munte și au lăsat marea jos liberă), catedrale și castele ca să vă simțiți de viță nobilă sau poate plimbările cu calul pe malul mării? O să fie minunat!

Citește și:

Vezi oferte cazare

AICI oferte zbor

Suedia, țara orașelor colorate: perfectă pentru luna de miere

Pentru o escapadă romantică, Suedia este tot ce ai nevoie ca să vă detașați de griji, de probleme. O destinație care abundă în culori vibrante, în minuni gastronomice și topografie variată. Vă puteți duce aici oricând, în oricare sezon pentru că arată la fel de frumos oricând.

Puteți planifica un circuit și să traversați Ystad (cunoscut pentru străzile din pietre), Mariefred (pentru o vacanță liniștită), Malmo (cultura metropolitană), Uppsala (clădiri cu arhitectură deosebită), Gammelstad (spectaculos iarna), Gothenburg (un paradis cu panorame nemaipomenite).

Vezi oferte cazare

AICI oferte zbor

Puglia - piatra prețioasă a Italiei

Probabil că o să spui că Italia nu te mai impresionează, că ai mai fost aici, că mâncarea o știți deja. Doar că Puglia ar putea fi răspunsul la alternativele italiene, unul idealizat.

Citește și:

Un tărâm fermecător, care ar putea fi cea mai bună alegere pentru luna de miere: elagant, bogat în plaje și sate tradiționale, arhitectură barocă, lacuri calme și turcoaz - o să vă simțiți ca și cum v-ați fi întors în timp, într-o era când iubirea era inspirație pentru artiști.

Vezi oferte cazare

AICI oferte zbor

Thailanda: descoperă insule exotice în luna de miere

Nu există destinație mai ademenitoare ca Thailanda, care place atât celor care caută zone rurale uitate în vremuri simple, cât și celor care caută aglomerația petrecerilor gălăgioase.

O țară bogată în cultură, în care nu vă veți plictisi, putând alege doar să vă plimbați prin străduțe sau să leneveți la plajă. Se pot explora insule, temple, puteți aprecia meniuri exotice și să descoperiți buticuri locale sau vă plimbați cu bicicleta. Chiang Mai, Ko Samui, Secluded Krabi, Khao Yai sunt doar câteva dintre regiunile musai de vizitat.

Citește și:

Vezi oferte cazare

AICI oferte zbor

Noua Zeelandă pentru luna de miere ca de basm

Cu peisaje care amintesc de poveștile feerice, Noua Zeelandă este sinonimă cu tot ce înseamnă frumusețe naturală și ar putea fi cea mai bună variantă pentru petrecerea lunii de miere. Un loc din care nu veți mai vrea să plecați, datorită atmosferei magice.

Puteți vizita casa lui Bilbo Bagins din “Stăpânul Inelelor”, să vă pierdeți prin sumedenia de cascade înalte, să vă plimbați pe plajă, să vizitați peștera fluorescentă Waitomo sau să descoperiți ținuturi ca Rotorua, unde descoperiți triburi de nativi.

Vezi oferte cazare

Vezi oferte zbor

Patagonia, Chile: un ținut sălbatic pentru cuplurile aventuriere

Un ținut romantic ideal pentru luna de miere este Patagonia din Chile, unul care pare rupt din alte tărâmuri, uitat de civilizație. Un loc extrem de bine conservat, care și-a păstrat aspectul sălbatic, Patagonia vă va face în fiecare zi să vă minunați de animalele care populează zona, un adevărat spectacol natural.

Citește și:

Așa cum spunea un cunoscut explorator, Bruce Chatwin “Patagonia este cel mai îndepărtat loc spre care omul poate călători, de la locul său natal”. Luați aminte: vremea este extrem de imprevizibilă. Puteți vizita Los Glaciares Național Park pentru calote glaciale, să vedeți libere balene în Puerto Madryn și multe altele.

Vezi oferte cazare

AICI ai oferte de zbor

Fiecare poveste de dragoste se scrie și cu bune, și cu rele. Dar începuturile sunt cele care contează și de care vă veți aminti pentru totdeauna. Orice destinație romantică pentru luna de miere ați alege, este esențial să fie una care să satisfacă cerințele amândurora, așa cum precizam și la început. Nu încape loc pentru compromisuri.

Oh, nu uitați de aparatul de fotografiat, ăla old-school: nu este suficient să postați în social media. Cel mai bine optați pentru ceva clasic și organizați-vă un album foto pe care să îl puteți răsfoi oricând. Timpul zboară și curând veți fi bunici (leap of faith): știți deja că lucrurile vintage au un farmec aparte, nu?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Iulie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.