Setari Cookie-uri

Primii 9 ani de experiențe noi cu eSky România îți aduc câte o vacanță ție și unei persoane dragi

eSky România, parte din eSky Group, a ajuns în pragul celei de-a noua aniversări și marchează momentul cu două vacanțe cadou, atât pentru tine, cât și pentru o persoană dragă, căreia tu îi faci o surpriză și îi planifici plecarea.

Comunicat de presă

A mai rămas o lună până tăiem tortul, timp în care tu alegi acea persoană căreia toți cunoscuții voștri îi spun că are nevoie de o vacanță și gândești pentru ea destinația, perioada și hotelul unde se va caza, încadrându-te în suma de 4.500 de lei.

esky

Cum faci asta? În perioada 9 octombrie - 9 noiembrie, intri pe www.esky.ro la secțiunea Zbor + Hotel și planifici vacanța prietenului sau prietenei tale, apoi te înscrii pe pagina Facebook eSky România la postarea dedicată concursului. Nu trebuie decât să lași un comentariu în care să-l etichetezi pe cel desemnat și motivul pentru care l-ai ales, împreună cu linkul Zbor + Hotel ce indică vacanța selectată. Pe 29 noiembrie va fi tras la sorți fericitul câștigător sau câștigătoare.

Citește și:

Dacă are noroc și câștigă vacanța configurată de tine, altruismul tău va fi recompensat și vei avea parte și tu de o vacanță de 4.500 de lei. Astfel, tu și un om drag ție veți avea parte de o vacanță memorabilă în 2019, exact așa cum vă doriți: împreună sau separat, în același oraș sau în locuri diferite, după cum aveți inspirație și încotro vă îndreaptă dorul de ducă. Detaliile fiecărei călătorii vor fi stabilite în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019.

Agenția online de travel eSky te ajută să oferi bucuria și inspirația călătoriilor, atât ție, cât și celor dragi. Te scoate din cotidian și te trimite în vacanță, în locuri unde relaxarea este cuvântul cheie, unde viața se cere trăită fără griji. Tu stabilești destinația, perioada, cu cine pleci și de câte ori. Atunci când programezi o vacanță, oricât de lungă sau scurtă ar fi ea, e ca și când ai făcut deja primul pas spre zilele libere care urmează. Anticiparea unei călătorii ne poate face la fel de fericiți ca trăirea acelei experiențe, așa că planificarea escapadei ideale este mult mai ușoară cu ajutorul site-ului sau aplicației de mobil eSky.

Citește și:

Prezentă deja pe 34 de piețe din Europa și America de Sud, eSky s-a extins în această vară și în Irlanda, Marea Britanie, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Spania, Croația, Franța, Grecia, Portugalia și Muntenegru. Compania oferă servicii turistice variate: bilete de avion, Zbor+ Hotel, hoteluri, închirieri mașini și asigurări de călătorie, peste 80% dintre tranzacțiile locale fiind realizate automat, fără intervenția unui agent de turism. De asemenea, clienții pot alege dintr-o varietate de hoteluri, eSky depășind pragul de 1 milion de unități de cazare afișate, pentru locații din întreaga lume.

eSky România a pornit pe 9 noiembrie 2009 cu doar 5 angajați la biroul din București, având în prima lună circa 260 de bilete de avion rezervate, singurul serviciu disponibil atunci. În doar nouă ani, compania a crescut ca-n povești și a ajuns la 83 de angajați, cu aproximativ 25.000 de bilete de avion rezervate lunar. eSky România pune astăzi la dispoziția clienților săi vacanțe complete, adaptate nevoilor și dorințelor fiecăruia, și oferă asistență turistică înainte, în timpul și după călătoria mult așteptată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.