Setari Cookie-uri

Primăvara și vara în Dubai; Locul perfect pentru o vacanță în familie

Familiile care preferă să scape de căldura de afară își pot ocupa timpul cu o sumedenie de activități distractive în întregul oraș.

comunicat de presa

CONTEXT

Ce: Soarele arde, iar copiii se pregătesc de vacanță. Gazdă a nenumărate parcuri tematice cu activități pentru copii, dar și opțiuni de shopping și experiențe culinare variate, Dubai reprezintă destinația perfectă pentru o escapadă de neuitat cu familia în această primăvară și vară

Scop: Plin de numeroase experiențe în aer liber și în interior, acest pachet de prezentare conține unele dintre cele mai noi atracții din oraș dedicate distracției în familie în această primăvară și vară.

BUCURAȚI-VĂ DE SUPERBUL DUBAI ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ

Primăvara este, în mod tradițional, ultima ocazie de a vă bucura de briza răcoroasă a orașului înainte de sosirea verii. De asemenea, este momentul perfect pentru a încerca cele mai noi activități în aer liber din oraș care au fost inaugurate în ultimele luni.

Citește și:

Potrivit pentru toate vârstele.

  • Dubai găzduiește parcuri și grădini spectaculoase care sunt ideale pentru a petrece o zi de neuitat în aer liber alături de întreaga familie. Primul parc tematic strălucitor din regiune Dubai Garden Glow le oferă vizitatorilor expoziții florale sclipitoare, instalații acvatice și peste 100 de dinozauri animatronici în mărime naturală. În același timp, Grădina Miracolelor din Dubai își întâmpină vizitatorii într-o lume a minunilor florale. În această grădină cu o suprafață de 72.000 mp se află mai multe structuri remarcabile, unde pot fi văzute cele 50 de milioane de flori care acoperă diferitele exponate. Un alt loc ce merită vizitat este Grădina Fluturilor din Dubai, care găzduiește peste 35.000 de specii de fluturi în zece cupole construite la comandă.

Potrivit pentru toate vârstele.

Citește și:
  • Perfecte pentru o plimbare sunt și cele mai noi destinații în aer liber din Dubai, ideale pentru a vă relaxa, a vă juca și a lua masa.
    • The Pointe este noua destinație de pe țărmul Palm Jumeirah, găzduind un complex dedicat cumpărăturilor, restaurantelor și divertismentului situat pe partea cealaltă a golfului față de Atlantis. Această destinație cu o suprafață de 130.000 de metri pătrați găzduiește fântâni spectaculoase, o promenadă plină de viață și peste 80 de restaurante și magazine.
  • Situat între Pearl Jumeirah și viitorul Jumeirah Bay, La Mer cuprinde mai multe zone distincte, inclusiv o plajă, un centru de recreere și divertisment, numeroase cafenele și restaurante uluitoare, precum și cel mai nou parc acvatic din Dubai, Laguna Waterpark. Cu luminile sale sclipitoare și picturile murale spectaculoase situate pe toată lungimea promenadei, La Mer este plin de peisaje unice care sunt perfecte pentru o postare de neuitat pe Instagram.
    • Proaspăt deschisa zonă Al Seef își face simțită prezența în districtul istoric al Dubaiului. Situată lângă emblematicul Râu Dubai, această dezvoltare cu o suprafață de 232.000 mp include o zonă istorică distinctă cu arhitectură veche care se integrează perfect printre structurile contemporane. De asemenea, Al Seef găzduiește o multitudine de concepte de shopping în piața sa în aer liber, precum și o colecție irezistibilă de restaurante.
    • Situată în Al Khawaneej, o zonă a Dubaiului care se dezvoltă în permanență, The Yard este un refugiu suburban situat la malul lacului care cuprinde o curte rustică, o piață agricolă cu produse organice, o brutărie, restaurante și spații pentru servit masa cu aer condiționat și în aer liber, o combinație unică de magazine, un lac traversat de două poduri, poteci umbrite și zone de picnic amenajate.
    • Cea mai recentă destinație insulară a Dubaiului, Insula Bluewaters se mândrește cu 200 de concepte gastronomice și de retail într-un district modern cu priveliști superbe asupra Golfului Arabiei. Situată lângă Jumeirah Beach Residences, Bluewaters găzduiește și Ain Dubai, cea mai mare roată panoramică din lume și atracția principală a insulei.
    • Global Village aduce laolaltă culturile pentru a ajuta vizitatorii să exploreze numeroasele țări ale lumii în doar câteva ore - fie că e vorba de Big Ben din Londra, de turnul înclinat din orașul italian Pisa, de Taj Mahal sau de Egiptul antic. Există o mulțime lucruri de făcut pentru întreaga familie, peste 75 de țări prezentând produse de artizanat și preparate culinare tradiționale în peste 30 de pavilioane.
    • Ripe Market este un loc perfect pentru relaxare alături de întreaga familie la sfârșit de săptămână. De la spectacole muzicale până la unele dintre cele mai apreciate concepte culinare din Dubai, există ceva bun pentru fiecare membru al familiei. De asemenea, piața găzduiește artizani, designeri, bijutieri, artiști și creatori, cu activități pentru copii, cursuri de yoga, o mini grădină zoologică, cursuri de călărie, ateliere, muzică live și multe altele.
  • De asemenea, Dubaiul oferă decorul perfect pentru scăpa de viața aglomerată din oraș și pentru a vă bucura de natură.
    • Una dintre cele mai uimitoare atracții naturale ale Dubaiului, Hatta are în fundal peisajul incredibil al Munților Hajar. Celebrând serenitatea și peisajul spectaculos al enclavei montane Hatta, o serie de noi proiecte și atracții turistice deschise recent oferă vizitatorilor o perspectivă unică asupra parcului național - de la energicul Hatta Wadi Hub, până la experiențele de neuitat din spațiile de cazare ecologice Hatta Damani Lodges și Hatta Sedr Trailers. De asemenea, vizitatorii pot alege să-și petreacă noaptea și în campingul Hatta, un loc de campare dedicat unde pot fi instalate corturi pentru a oferi o experiență care combină interiorul cu exteriorul.
    • Lacurile Al Qudra le permit vizitatorilor să descopere spectaculoasa oază deșertică a Dubaiului, formată dintr-o serie de lacuri artificiale împrăștiate pe 10 hectare în deșertul Saih Al Salam din Dubai. Vizitatorii pot savura un picnic delicios după o plimbare relaxantă pe pista de biciclete Qudra, iar apoi pot admira fauna sălbatică locală în mediul său natural, cum ar fi păsările flamingo, lebedele și numeroase păsări migratoare. Cel mai nou membru al grupului artificial de lagune din Al Qudra este Lacul iubirii, modelat sub forma a două inimi împreunate.
    • Deșertul Al Marmoom este cea mai nouă rezervație naturală a Dubaiului. Aceasta va găzdui în curând rezervația naturală Deșertul Al Marmoom, cel mai mare proiect turistic de acest tip din regiune. De asemenea, este prima rezervație neîngrădită de conservare a unui deșert din EAU, gazdă a sute de specii de animale sălbatice - de la antilope oryx și gazele arabe până la vulpi și pisici sălbatice. Rezervația va include zece platforme de observare a animalelor și păsărilor, punți de observație pentru stele și apusuri și chiar și un teatru în aer liber.
  • Grație soarelui prezent pe cer pe toată durata anului și combinației unice de deșert și plajă, Dubai este locul perfect pentru activități pline de adrenalină.
    • Locurile de joacă din oraș, amenajate pentru a semăna cu o pădure, au fost concepute special pentru a apropia copiii de natură, aceștia putând să se rostogolească pe iarbă, să sape în pământ, să exploreze plante și să se bălăcească în apă. Parcul natural Aventura este o destinație unică de aventură care cuprinde tiroliene, pereți de alpinism orizontali și verticali, precum și un traseu distractiv cu funii, toate ideale pentru întreaga familie. Parcul de aventură XPark JR conține case în copac, poduri din lemn și plase pentru cățărat, o zonă de joacă cu nisip, o mini grădină zoologică și chiar și o „bucătărie cu noroi” care să îi ajute pe copii să se conecteze cu natura.

Parcul natural Aventura este potrivit pentru copii de peste 6 ani.

Citește și:

XPark Jr. este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani.

    • Scena înfloritoare de skateboarding din Dubai oferă câteva spații cu adevărat impresionante pentru skateboarderi (sau skateboarderi aspiranți), cu rampe potrivite pentru orice nivel de experiență și lecții care să vă ajute să vă îmbunătățiți tehnica. XDubai Skatepark este cel mai mare skatepark din EAU, un rai al skateboarderilor cu o suprafață de 3.100 mp.

Potrivit pentru copii de peste 4 ani.

    • Dubai Autodrome este un mod minunat de a petrece o zi cu familia, instituția organizând activități dedicate pentru copiii care vor să învețe cum să conducă. Orice copil care are cel puțin șapte ani își poate petrece întreaga zi mergând cu viteză pe pista interioară, în timp ce copiii mai mari se pot urca la volanul unui cart mai puternic pentru a alerga pe pista în aer liber dotată cu un pod, un tunel și 17 curbe.

Potrivit pentru copii de peste 7 ani.

Citește și:
  • În Dubai puteți găsi locul perfect pentru a vedea un film de familie în aer liber și pentru a vă relaxa sub stele în timpul unor experiențe cinematografice de neuitat - fie că mergeți la cinematograful în aer liber Outdoor at Galleria Mall, care are în fundal emblematicii zgârie-nori ai Dubaiului, fie că alegeți ambianța relaxantă și intrarea gratuită de la Pyramids at Wafi, situat în clădirea amenajată în stilul Egiptului antic a Wafi Mall.

ATRACȚII SITUATE ÎN INTERIOR PENTRU SEZONUL DE VARĂ DIN DUBAI

Familiile care preferă să scape de căldura de afară își pot ocupa timpul cu o sumedenie de activități distractive în întregul oraș.

  • Cel mai mare parc tematic din lume situat în interior, IMG Worlds of Adventure, le oferă vizitatorilor peste 1,5 milioane mp - sau 28 de stadioane - de distracție fără egal prin intermediul unor atracții de ultimă generație care aduc la viață personajele Marvel și Cartoon Netwoork în cinci zone tematice. Vizitatorii mai tineri se pot bucura de aventuri multi-senzoriale cu Ben 10, Gumball, The Powerpuff Girls și Lazy Town, în timp ce vizitatorii mai în vârstă pot deveni supereroi pentru o zi alături de Spider-Man, The Hulk, Iron Man și Thor și pot vedea dinozauri în mărime naturală în The Lost Valley - o zonă de aventură dedicată dinozaurilor.

Potrivit pentru toate vârstele.

Citește și:
  • O lume plină de floră și faună exotică vă așteaptă la The Green Planet, propria pădure tropicală a Dubaiului care găzduiește peste 3.000 de specii de plante, animale și păsări. Tentant pentru vizitatorii de toate vârstele, acest loc este perfect pentru o zi petrecută alături de familie în natură - cu interacțiuni speciale cu leneșii care locuiesc aici și cu o gamă variată de păsări. Bio-domul este format din patru niveluri: Bolta, Zona de mijloc, Zona cu pădure și Pădurea tropicală inundată. În fiecare zonă, vizitatorii sunt informați cu privire la rolul important pe care fiecare nivel îl joacă în menținerea echilibrului biologic delicat al pădurilor tropicale.

Potrivit pentru toate vârstele.

  • Locurile de joacă în interior din Dubai promit distracție pentru toate vârstele.
    • Magazinele șic, restaurantele al fresco și spațiile în aer liber amenajate în mod spectaculos formează faimoasa destinație turistică City Walk. Aici, familiile se pot bucura de divertisment live și de aventuri palpitante pe bulevardele pietonale amenajate în stil european. Este inclus aici și Hub Zero, care aduce gaming-ul la viață cu laser tag, un teatru 4D, experiențe uluitoare la volan sau o zonă optimizată pentru cei mai pasionați gameri; și să nu uităm de Mattel Play! Town, cel mai spectaculos loc de joacă dedicat copiilor cu vârste între 2 și 10 ani, unde se pot juca alături de personajele lor preferate.
    • Fie că sunteți în căutarea adrenalinei la înălțimi mari sau vreți să vă pierdeți într-o experiență captivantă de realitate virtuală, există câte ceva de făcut pentru toți membrii familiei la The Dubai Mall. Copiii pot cuceri lumea imaginară la KidZania, unde sunt disponibile peste 80 de activități unde pot interpreta roluri și peste 60 locuri care îi pot ajuta să-și dezvolte abilități esențiale pentru viața de adult, ca pompieri, doctori, polițiști, esteticieni sau astronauți. Între timp, cei care vor să scape puțin de realitate cu ajutorul unor experiențe uluitoare pot să meargă la VR Park pentru a se cufunda într-o experiență de realitate virtuală, la atracția bântuită Hysteria pentru a sta față în față cu cele mai mari coșmaruri ale lor sau să folosească tehnologia de multi-proiecție de la ScreenX pentru a trăi o experiență cinematografică incredibilă. De asemenea, vizitatorii pot admira peisajele spectaculoase ale orașului de la balcoanele celui mai înalt zgârie-nori din lume, Burj Khalifa, care se mândrește cu două punți de observație la etajele 124 și 125, precum și cu puntea de observație aflată la cea mai mare înălțime din lume (555 m), aflată la etajul 148. Mall-ul găzduiește și Acvariul și Grădina Zoologică Subacvatică Dubai, un patinoar de dimensiuni olimpice, precum și un complex cinematografic uriaș.
    • Pentru cei care caută o experiență unică de skydiving în interior, City Centre Mirdif găzduiește iFly Dubai, cu primele tuneluri duble din lume deschise într-un mall. Tunelurile de vânt au o înălțime de 10 metri și sunt amenajate cu pereți din sticlă acrilică. Această experiență unică este potrivită atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Potrivit pentru copiii de cel puțin trei ani.

Citește și:
  • De asemenea, Dubai găzduiește o serie de acvarii fermecătoare care sunt perfecte pentru tinerii exploratori care doresc să călătorească pe sub apă. Cel mai mare acvariu situat în interior din întreaga lume, Acvariul și Grădina Zoologică Subacvatică Dubai conține peste 33.000 de animale acvatice, precum și cea mai mare colecție de rechini-taur. Acvariul Lost Chambers de la Atlantis, The Palm găzduiește rechini, pisici de mare, pești piranha, homari și cei mai mici căluți de mare. În acvariu se găsesc peste 20 de specii de faună marină care permit vizitatorilor să interacționeze cu o parte din creaturi și chiar să ajute la hrănirea lor - totul sub supravegherea specialiștilor.

Potrivit pentru toate vârstele.

  • Muzeul Iluziilor invită vizitatorii să intre în fascinanta lume a iluziilor pentru a trăi o experiență vizuală, senzorială și educațională cu expoziții și iluzii interactive. Parte a unui lanț internațional de muzee care a debutat în capitala croată Zagreb, în 2015, ediția din Dubai a muzeului este cea mai mare, cu peste 80 de exponate interactive concepute pentru a provoca mințile oamenilor de toate vârstele.

Potrivit pentru toate vârstele.

  • Iubirea pentru artă a Dubaiului continuă să inspire colaborări inovatoare și experimente artistice în tot orașul, cu extravaganțe teatrale renumite la nivel internațional și divertisment live care duce scena teatrală din oraș la un alt nivel.
    • Primul spectacol permanent al Dubaiului, La Perle găzduiește 10 show-uri pe săptămână care au loc de două ori pe seară într-un teatru construit special în inima Al Habtoor City. Teatrul acvatic utilizează tehnologie de ultimă generație care produce cascade, torenți și ploaie pe o podea care se inundă și se scurge în câteva secunde. Așteptați-vă să vedeți 65 de interpreți de clasă mondială din 23 de țări, care execută mișcări incredibile, inclusiv acrobație, contorsionism, zbor, aruncări de la înălțime și chiar motociclete care sfidează gravitația.
    • Farmecul și grandoarea Las Vegas-ului au ajuns și la Caesars Palace, Bluewaters Islands cu WOW at The Rotunda Dubai, un set de spectacole cu peste 30 de acrobați, dansatori, trapeziști și contorsioniști care execută coregrafii uimitoare pe o scenă iluminată cu proiecții și holograme 3D impresionante. Publicul intră într-o lume a apei și a fanteziei la The Rotunda, sala de spectacole în stil cupolă a hotelului care le permite celor 500 de spectatori să urmărească spectacolul la 360 de grade.
    • Theatre by Queen Elizabeth 2 are un program variat care promovează tot ce-i mai bun în divertismentul, cultura și artele pe plan local și internațional.
  • Înainte de a deveni uriașul oraș care este Dubaiul astăzi, acest monument al lumii moderne a plecat de la un mic sat pescăresc. Deși descoperirea petrolului în anii 1950 și 1960 a reprezentat un punct de cotitură în dezvoltarea sa, Dubai are o istorie bogată care a început cu secole în urmă.
    • În Muzeul Etihad se regăsesc pavilioane care promovează istoria EAU, prezentând momentele cheie care au dus la fondarea națiunii. Muzeul care se întinde pe 2,5 hectare include un documentar despre trecutul EAU, precum și o hartă și o cronologie interactivă care ilustrează zona înainte de formare, procesul de unificare, crearea Constituției și ulterioara declarare a Unirii, în 1971.
    • Muzeul Shindagha promite vizitatorilor o perspectivă fascinantă asupra trecutului bogat al EAU, împărțită în mai multe expoziții: Guvernare și Societate, Creativitate și Bunăstare, Agricultură și Piscicultură. De asemenea, există și un pavilion al copiilor și o secțiune dedicată educației și programelor de interes public.
    • Muzeul Dubai și Fortul Al Fahidi oferă vizitatorilor oportunitatea de a explora istoria bogată a Dubaiului și diferitele medii de viață din Emirat de-a lungul secolelor - marin, de coastă, deșert, montan și agricol. Găzduit de cea mai veche clădire din oraș, acest muzeu este de neratat pentru cei care vor să cunoască mai multe despre vechiul Dubai.
  • Cea mai nouă experiență în materie de provocări din EAU, TEPfactor Adventure promite să vă pună la încercare abilitățile mentale și fizice prin intermediul unei serii de provocări. Acestea sunt împărțite în patru categorii, care se ocupă de abilitățile fizice, mentale, de lucru în echipă și de cooperare. Aceste provocări pot consta în orice, de la jocuri ale minții, exerciții de echilibristică și demonstrații de putere fizică, până la teste de curaj și răbdare și multe altele.

Potrivit pentru copii de peste 13 ani.

  • Experiențele educaționale multi-senzoriale ale orașului promit să îi educe și inspire pe tinerii exploratori. Situat în Centrul Mirdiff City, Orbi folosește conținut captivant despre natură de la BBC și tehnologie de ultimă generație de la SEGA pentru a spune povestea planetei într-un teatru special construit pentru această activitate. Iar copiii cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani își pot lăsa imaginație să zburde la OliOli, în Al Quoz, un muzeu dedicat celor mici care oferă o experiență senzorială spectaculoasă.
  • De asemenea, vizitatorii se pot bucura de „iarnă” în destinațiile răcoroase ale Dubaiului, cum ar fi Patinoarul Dubai Ice de dimensiuni olimpice, care promite distracție nelimitată atât pentru începători, cât și pentru patinatorii experimentați, pot să se dea cu schiurile și cu snowboard-ul sau pot să se joace cu pinguinii la Ski Dubai.

PARCURI ACVATICE

Vizitatorii se pot bucura de vară într-unul dintre numeroasele parcuri acvatice din Dubai. Perfecte pentru vremea călduroasă de care se bucură orașul pe toată perioada anului, parcurile au câte ceva pentru fiecare.

  • Cel mai nou parc acvatic din Dubai, Laguna Waterpark, este dotat cu numeroase trasee spectaculoase, un râu, o zonă pentru copii, precum și un simulator de surfing.
  • Perfect pentru cei mici, LEGOLAND Water Park le permite copiilor să concureze unul împotriva celuilalt, să se joace în grupuri sau să-și construiască propriile vehicule acvatice și să le testeze în curenți pentru a vedea cât de bine se descurcă.
  • Cel mai mare parc acvatic din Dubai Aquaventure at Atlantis, The Palm, se mândrește cu atracții pline de adrenalină răspândite între cele două turnuri principale (Poseidon și Neptun), care sunt conectate printr-un râu uriaș care transportă vizitatorii între tobogane.
  • Popular atât printre localnici, cât și printre vizitatori încă din 1999, Wild Wadi găzduiește rampe captivante și tobogane pentru plute și are pe fundal priveliștile spectaculoase asupra Burj Al Arab și Jumeirah Beach Hotel.

FACEȚI CUMPĂRĂTURI ȘI ECONOMISIȚI CU DUBAI SUMMER SURPRISES

Vara e aproape aici, așa că întregul oraș se pregătește pentru Dubai Summer Surprises, un festival dedicat divertismentului și cumpărăturilor care ține o lună întreagă. Multitudinea de reduceri și oferte incredibile din magazinele principalelor mall-uri și din zonele dedicate divertismentului din Dubai garantează faptul că vizitatorii vor obține mereu un preț excelent. Iar copiii se pot bucura de concerte live, spectacole de artificii și oferte speciale la parcurile acvatice de clasă mondială și spectaculoasele parcuri tematice din Dubai, care nu duc niciodată lipsă de distracție.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.