Setari Cookie-uri

Patru lucuri de care ai nevoie pentru a avea succes în California

Mulți tineri vin în  California cu un buzunar plin de visuri, așteptându-se să își vadă numele pe afișe mari cât casă sau să conducă o decapotabilă ultimul răcnet, pe PCH, șoseaua care șerpuiește pe lângă ocean. Insă nu toți reușesc. Unii sfârșesc prin a avea un job și a uita de chemarea inimii lor. Alții se întorc acasă. Insă, în cazul celor care rămân și perseverează, celor care au ceva de au ceva de spus și de dăruit, California aduce la suprafață ceea ce este mai bun în ei. 

Mulți tineri vin în California cu un buzunar plin de visuri, așteptându-se să își vadă numele pe afișe mari cât casă sau să conducă o decapotabilă ultimul răcnet, pe PCH, șoseaua care șerpuiește pe lângă ocean. Insă nu toți reușesc. Unii sfârșesc prin a avea un job și a uita de chemarea inimii lor. Alții se întorc acasă. Insă, în cazul celor care rămân și perseverează, celor care au ceva de au ceva de spus și de dăruit, California aduce la suprafață ceea ce este mai bun în ei.

Nu știu exact ce anume generează această stare. Poate că este vremea, în majoritatea zilelor caldă și senină. Zâmbetul și onestitatea oamenilor care nu sun deloc false, nu în toate cazul tuturor așa cum am auzit. Poate că este magia Hollywoodului, cu filmele sale care insuflă optimism și dorința de a reuși. Poate că este pur și simplu energia locului, care îi susține pe cei îndrăzneți, cu o inimă deschisă și o viziune clară.

Citește și:

Fie că sunt români sau canadieni sau japonezi sau orice altă nație, oamenii de succes pe care îi cunosc în California se simt aici acasă. Probabil că aceasta este prima condiție pe care trebuie să o îndeplinească locul în care decizi să îți reinventezi viața și pe tine. Imbrățișează acest pământ, se bucură și sunt recunoscători că sunt aici.

Oamenii de succes sunt buni și generoși și îi ajută pe ceilalți ori de câte ori au ocazia și pot. Cristian Coldea, de exemplu, locuiește în sudul Californiei de peste opt ani și este fondatorul uneia dintre cele mai bine cotate companii de producție video din Orange County. Cu toate acestea, nu ezită nici o clipă să își dăruiască timpul-resursa cea mai de preț atunci când este nevoie.

Citește și:

Oamenii de succes se implică în viața comunității. Gregory Skinner s-a născut în Canada însă locuiește în Statele Unite de o bună bucată de vreme și are o carieră de succes în domeniul design-ului auto. Insă în timpul liber se ocupă de filialaă din Orange County a organzației Morning Creatives care îi ajută pe creativi să se conecteze între ei și să învețe din poveștile de succes ale liderilor în domeniu.

Indiferent de țara din care provin, oamenii de succes nu se dau bătuți la primul obstacol și evită căile bătătorite, creând unele noi. Chiar dacă durează mai mult sau, uneori, pare nesigur, răbdarea, perseverența și intenția de a aduce o contribuție cât de mică la binele umanității au câștig de cauză.

Citește și:

Featured foto by Chones via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.