Setari Cookie-uri

Nunta și luna de miere în Dubai

De la neobișnuite, până la „te lasă cu gura căscată”, Dubai deține, de asemenea, locații cu adevărat remarcabile pentru organizarea nunților. 

comunicat de presa

Există o destinație ideală pentru cei care își doresc o nuntă ale cărei cuvinte de ordine să fie „cultură” și „stil” – și cei ce visează la o aventură nupțială memorabilă vor găsi locul cel mai potrivit în Dubai. Mai mult chiar, orașul este locația perfectă pentru o escapadă romantică în luna de miere – fie că este vorba despre cazarea la hoteluri de lux, de savurarea unei cine de neuitat sub cerul înstelat, sau îmbarcarea într-o aventură plină de adrenalină. Obiectivele emblematice ale Dubaiului, locații pitorești și rusticul deșert, sunt, de asemenea, fundalul perfect pentru a documenta o aventură romantică în fotografii unice surprinse înaintea marelui eveniment.

Nunți urbane organizate în interior

Citește și:

Dubaiul abundă în localuri destinate organizării de nunți, care promit o ambianță idilică și design interior sofisticat, rețeta perfectă pentru a obține o ceremonie intimă cu adevărat de neuitat.

Deși clădirea Operei din Dubai, amplasată chiar centrul orașului a fost, inițial, gândită ca un loc destinat reprezentațiilor teatrale, arhitectura sa flexibilă și intuitivă o fac una dintre locațiile cele mai râvnite pentru organizarea nunților. Auditoriumul poate fi transformat într-un salon somptuos cu arhitectură impresionantă, ce poate găzdui până la 1.000 de invitați pe o suprafață de 1.800 de metri pătrați. În foaier, uriașul candelabru suspendat (compus din peste 30.000 de sfere din sticlă lucrate manual și iluminat cu peste 3.000 de LED-uri), creează decorul ideal pentru recepția de întâmpinare, sau punctul central pentru o ședință foto cu mirii. Acesta a fost lucrat de compania cehă Lasvit, o companie producătoare de sculpturi și instalații luminoase lucrate manual la comandă. De asemenea, restaurantul amplasat pe acoperișul locației, care oferă priveliști iconice ale centrului orașului Dubai, este o foarte bună alegere pentru ședința foto.

Citește și:

Rafinatul spațiu contemporan de la Armani Hotel Dubai, care ocupă primele 39 de etaje ale unei locații de prim rang, spectaculosul Burj Khalifa, cu un design semnat de celebrul designer Giorgio Armani, este, de asemenea, cadrul perfect pentru celebrarea unei nunți luxoase.

Nunți organizate în aer liber

Cu splendide fâșii de țărm nisipos și grădini luxuriante, locațiile de nunți în aer liber din Dubai oferă cadre însorite și izolate, ideale pentru a spune „Da” într-un decor spectaculos.

Hotelul Ritz-Carlton, Dubai este specializat în organizarea de nunți și recepții exclusiviste în grădini sau pe plajă. Amplasată de-a lungul promenadei JBR The Walk, plaja retrasă din fața hotelului Ritz-Carlton oferă un decor elegant și modern, printre zgârie-norii din Portul Dubai.

Citește și:

The Farm, Al Barari oferă o atmosferă desăvârșită pentru celebrarea unei nunți în mijlocul naturii. Locația rustică este ascunsă în mijlocul unei grădini superbe unde pot fi realizate fotografii spectaculoase pe malul apei.

Diversele și unicele locații deținute de Madinat Jumeirah oferă un decor idilic pentru petrecerea dinaintea nunții, dar și pentru ceremonii somptuoase, având ca fundal o cetate arabă. Locațiile în aer liber includ un decor insular liniștit, amplasat în mijlocul unei lagune, cu priveliști de neegalat asupra complexului dintr-o perspectivă unică, de pe apă.

Suficient de încăpător pentru a găzdui evenimente de toate dimensiunile și stilurile, Atlantis, The Palm oferă o largă varietate de spații exterioare frumoase și opulente, printre care și plaja Atlantis, care poate fi locația unor nunți romantice pe plajă cu până la 800 de scaune pentru invitați, oferind priveliști uluitoare către mare și orizontul Dubaiului.

Citește și:

Queen Elizabeth 2 (QE2) este o destinație monumentală, cu o istorie ce se întinde de-a lungul a 50 de ani și care își onorează moștenirea ca hotel plutitor cu 13 punți, andocat, acum, permanent în portul Mina Rashid din Dubai. Interioarele fermecătoare ale QE2 cu încărcătura lor istorică, în combinație cu incredibilele standarde contemporane din industria hotelieră, sunt rețeta unei experiențe nupțiale unice - cu săli de bal retro-șic, cu saloane ample, terase exterioare și punți care oferă priveliști panoramice asupra pitorescului orizont al Dubaiului și portului de la poalele orașului.

Nunți organizate în deșert

Ideale pentru cei care își doresc să surprindă cultura unică a Dubaiului, indisolubil legată de deșert; orașul găzduiește peisaje pitorești împrăștiate printre frumoasele dune de nisip.

Citește și:

Amplasat într-o oază înverzită, în mijlocul unei rezervații naturale, Al Maha Desert Resort & Spa se poate lăuda că este locul de unde poți surprinde panorame ale dunelor de nisip ale Dubaiului ce îți taie respirația, unde poți observa maiestuosul orix arab și gazele, dar și imagini emblematice ale munților Hajar. Toate acestea vor constitui decorul romantic perfect pentru orice nuntă. De asemenea, complexul este unicul amplasat în Rezervația Naturală Dubai Desert, un loc protejat, ce oferă intimitate desăvârșită tuturor oaspeților săi.

Ascuns printre maiestuoasele dune de nisip ale Dubaiului, Bab al Shams Desert Resort & Spa este, prin izolarea sa, locația perfectă unde poate fi organizată o nuntă de 5 stele în deșert. Complexul asigură un cadru exclusivist pentru o nuntă memorabilă, surprinzând tot romantismul și liniștea acestui ținut și condimentându-le cu experiențe arăbești elegante. Cuplurile pot alege între ceremonii restrânse sub cerul înstelat, mic-dejunuri nupțiale decadente cu priveliște la dunele mișcătoare și recepții stilate pe malul piscinelor liniștite.

Citește și:

Nunți ieșite din comun

De la neobișnuite, până la „te lasă cu gura căscată”, Dubai deține, de asemenea, locații cu adevărat remarcabile pentru organizarea nunților.

Cuplurile au posibilitatea de a-și rosti jurămintele în cadrul unei „nunți la înălțime”, la 212 m deasupra Golfului Arabiei, pe heliportul de deasupra emblematicei clădiri în formă de vapor a hotelului Burj Al Arab, de unde imaginile panoramice ale întregului oraș și ale Golfului Arabiei te lasă fără cuvinte. Printre serviciile incluse în ofertă se numără sosirea la hotel pe calea aerului, cu un elicopter italian cu două motoare Augusta 109 sau pe șosea, într-un Rolls Royce Phantom.

Cuplurile care își doresc un decor liniștit sub cerul înstelat pot opta pentru aventura unei nunți romantice printre dunele din deșert cu Platinum Heritage. Fiind una dintre principalele companii organizatoare de excursii din Dubai, compania asigură servicii de design exclusiviste, pentru a transforma deșertul în decorul de vis pentru o nuntă în aer liber.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.