Vacanta de 1 Mai: unde poti calatori last minute

Vacanta de 1 Mai: unde poti calatori last minute

Anul acesta vacanța de 1 Mai vine imediat după vacanța de Paște, ceea ce ajută călătorii români să petreacă un timp de calitate în țările europene fără să cheltuie foarte mult.

Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro a căutat 7 dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care își doresc să călătorească în mini-vacanța de 1 Mai dar nu și-au planificat excursia din timp.

Anul acesta vacanța de 1 Mai vine imediat după vacanța de Paște, ceea ce ajută călătorii români să petreacă un timp de calitate în țările europene fără să cheltuie foarte mult. Având o flexibilitate mai mare în alegerea datelor de zbor, pasionații de călătorii pot beneficia de prețuri bune pentru zborurile din perioada următoare.

Viena - 88 EUR (1 - 6 Mai)

vacanta 1 mai

Capitala Austriei poate fi descoperită pe îndelete într-o mini-vacanță de primăvară, când Paștele catolic a trecut iar turiștii care își folosesc concediile de vară încă nu au aglomerat orașul. Folosind doar o zi în plus de concediu (poate chiar un schimb de zile libere cu colegii care vor să stea mai mult cu familia de Paște) românii pot savura plimbările în Grădinile Palatului Schönbrunn sau tururile cu bicicleta prin oraș, admirând Catedrala Sf. Ștefan sau opera de artă a arhitectului Hunderwasser.

Milano - 82 EUR (28 Apr - 3 Mai)

vacanta 1 mai

Unul dintre cele mai importante orașe pe harta designului mondial poate fi vizitat în perioada imediat următoare folosind zboruri foarte accesibile. Cele mai renumite case de modă din Galeria Vittorio Emanuele, foarte aproape de binecunoscutul Dom sau Parcul Sempione aflat lângă Castelul Sforzesco vor consuma bateriile aparatelor de fotografiat dar le vor încărca pe cele ale deținătorilor lor.

Londra - 118 EUR (2-5 Mai)

vacanta 1 mai

Situația incertă a apartenenței Regatului Unit la Uniunea Europeană poate fi un motiv în plus pentru a-i vizita capitala (încă o dată) cât mai curând. Un alt argument ar fi că programul acestui city-break oferă timp suficient și celor care vor să petreacă sărbătorile pascale alături de familie, urmând ca nevoia de explorare să fie satisfăcută pe deplin o dată cu finalul săptămânii. Dacă Big Ben, Palatul Buckingam sau Podul Londrei au făcut parte din excursiile anterioare, călătorii pot vizita British Museum, unde încă de la deschiderea din secolul al XVIII-lea intrarea a fost liberă, Museum of London, care adăpostește cea mai mare colecție de istorie urbană din lume, sau se pot plimba prin Hyde Park, admirând Fântâna Prințesei Diana.

Madrid - 105 EUR (28 Apr - 7 Mai)

vacanta 1 mai

Pe lângă posibilitatea de a petrece Paștele Ortodox alături de românii care trăiesc în zona metropolitană a capitalei Spaniei, această vacanță oferă suficient timp călătorilor pentru a explora orașul și împrejurimile. Vremea din peninsula Iberică este perfectă pentru plimbări în această perioadă, iar prețurile bune ale zborurilor face ca decizia să fie luată și mai ușor.

Lisabona - 190 EUR (2-7 Mai)

vacanta 1 mai

Orașul eclectic al Portugaliei poate fi vizitat într-o perioadă perfectă din punctul de vedere al temperaturii. Plimbările pe malul fluviului Tajo sau orele petrecute pe plajă se completează foarte frumos cu imaginea apusului soarelui în Oceanul Atlantic. Timpul va fi suficient pentru descoperirea comunităților din cartierele Alfama și Mouraria și stilul de viață atât de intim și simplu într-o capitală atât de efervescentă în ansamblul ei. Nenumăratele puncte panoramice (deci și fotografiile superbe) vor face ca efortul fizic de a urca și coborî atâtea dealuri să fie absolut neglijabil.

Paphos - 252 EUR (30 Apr - 04 Mai)

vacanta 1 mai

Românii care au nevoie de câteva zile de relaxare pe plajă se pot bucura de apa clară a Mării Mediterane. După zilele în care vizitele rudelor consumă energia rămasă după ultimele săptămâni de muncă, bateriile se pot încărca ușor pe un șezlong, citind o carte interesantă sau ascultând sunetul valurilor. Cei care preferă efortul fizic ca metodă de relaxare psihică pot alege să meargă pe traseul care duce către Cape Greco, de unde se vor bucura de o îmbinare superbă a culorilor mării și țărmului.

Tenerife - 307 EUR (28 Apr - 3 Mai)

vacanta 1 maiUltimul loc din selecția noastră de oferte de ultim moment poate satisface așteptările tuturor călătorilor. Parcul Național Teide oferă trasee de hiking superbe care se termină cu o imagine panoramică a unei părți de insulă ce se pierde în mare; plajele incredibile își așteaptă vizitatorii pe marginea întregii insule; Satele și micile orașe pot găzdui orice călător îndrăgostit de bucătăria spaniolă. Chiar și temperaturile din această perioadă fac tot posibilul să cucerească noi turiști pe cea mai cunoscută dintre Insulele Canare.

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri