Au început reducerile la vacanțele de vară și început de toamnă

Au început reducerile la vacanțele de vară și început de toamnă

Hello Holidays oferă tuturor turiștilor care optează pentru serviciile agenției experiența unor vacanțe memorabile, siguranța unor sejururi liniștite, la cazări verificate în prealabil și de calitate, dar și bucuria prețurilor mici, ușor accesibile. 

comunicat de presa

  • - 50% pentru vacanțe în Kusadasi, Marmaris, Halkidiki, Pelion, Riviera Olimpului, Thassos, Samothraki - Grecia, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar și Albena - Bulgaria, Covasna, Gura Humorului, Băile Govora sau Călimănești Căciulata - România
  • 1 vacanță bonus la achiziționarea oricărui sejur în Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia prin Hello Holidays

Vara este una dintre cele mai potrivite perioade din an pentru a merge în concediu, dar și pentru achiziționarea unei vacanțe. Cei care încă nu și-au planificat o vacanță, sau își doresc să plece într-o nouă călătorie într-o destinație de top, pot alege dintr-o multitudine de oferte și promoții impresionante.

Hello Holidays a dat startul marilor reduceri la vacanțele de vară și început de toamnă în Turcia, Grecia, Bulgaria, România și nu numai. În perioada aceasta, agenția de turism a lansat pe piață o serie de oferte cu discount pentru sejururile în cele mai populare destinații ale românilor. Astfel, aceștia pot alege din sute de oferte vacanțe în Turcia, Grecia, Bulgaria, precum și din seria de circuite din România și alte țări din Europa, la prețuri atractive, în deplină siguranță și confort. Pe lângă serviciile de cazare exclusiviste, Hello Holidays oferă și servicii de transport de înaltă calitate, datorită autocarelor noi, recent achiziționate. Iar cele mai multe oferte au 50% discount.

Turcia, Grecia și Bulgaria rămân cele mai apreciate și dorite destinații de vacanță ale românilor, acestea fiind urmate de România. Cele mai alese stațiuni din Turcia sunt, fără îndoială, Kusadasi și Marmaris. Halkidiki, Pelion, Riviera Olimpului și Thassos sunt destinațiile preferate ale Greciei, Insula Samothraki începând ușor să trezească interesul. Privind vacanțele în Bulgaria, cele mai populare stațiuni sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Nessebar și Albena, iar pentru vacanțele în România, cele mai căutate stațiuni sunt cele de litoral și cele balneo precum Covasna, Gura Humorului, Băile Govora sau Călimănești Căciulata.

„Tarifele la sejururile de 7 nopți în Grecia organizate de echipa noastră pornesc de la 99 euro, de persoană. Sejururile de 7 nopți în Turcia, cu transport autocar inclus, pornesc de la 125 euro, de persoană, iar sejururile pe litoralul românesc pornesc de la 84 lei, de persoană pentru trei nopți de cazare. Pe lângă acestea, pe site-ul Hello Holidays avem oferte speciale precum „Plătești 1 și merg 2” la transportul spre Kusadasi sau Marmaris, sau o vacanță gratuită la achiziționarea oricărui sejur în Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia.

Prețurile circuitelor Hello Holidays cu autocarul în România pornesc de la 158 lei, iar în Bulgaria de la 198 lei. Un circuit în Istanbul pornește de la 278 euro / cameră, pentru 5 nopți de cazare, iar în Macedonia 234€/camera/3 nopți de cazare. Un circuit în Viena cu autocarul este 450€/camera/ 4 nopți de cazare, cu mic dejun, iar opt zile în Cehia ajunge la 638€/camera, tot cu mic dejun și transport autocar inclus. Iar lista continuă cu multe alte destinații, care pot fi găsite ușor pe www.helloholidays.ro”, spune Mădălina Balaiban, fondatoarea agenției Hello Holidays.

Așadar, agenția de turism Hello Holidays propune turiștilor mai multe tipuri de reduceri. Cea mai mare o reprezintă vacanța gratuită oferită la achiziționarea oricărui sejur în Halkidiki, Riviera Olimpului, Insula Thassos sau Insula Evia. Circuitele Hello Holidays 2019 oferă excursii opționale gratuite sau cu 50% reducere, turiștii beneficiind de un avantaj de 101 euro. Unul dintre cele mai căutate și cu cel mai bun discount este circuitul Scandinavia - Ţările Baltice – Germania, de 16 zile, cu autocarul.

„Putem spune că aceasta este cea mai importantă și cea mai fructuoasă perioadă de achiziționare a unei vacanțe pentru clienți. Suntem în plină campanie de reduceri Last Minute, ceea ce înseamnă că am atins nivelul maxim de discount. Așadar, pentru vacanțe cât mai ieftine, este bine să îți rezervi locul imediat ce vezi oferta. Toate sunt limitate. De asemenea, turiștii pot cumpăra orice vacanță în România, fie ea sejur sau circuit și cu vouchere de vacanță”, spune Mădălina Balaiban.

Anul acesta, agenția de turism Hello Holidays a introdus în ofertele pentru vacanțe și destinații noi, precum Maronia, Tolo, Alexandroupolis și Insula Samothraki. „Patru minuni ale Greciei, unde întâlnești, în sfârșit, tradiționalismul pur pe care turiștii noștri îl caută an de an. Aceste destinații sunt de vizitat anul acesta, când abia și-au deschis porțile către lumea turismului”, adaugă Mădălina Balaiban.

De asemenea, ofertele pentru seniori pot fi achiziționate de pe acum, cu până la 22% discount. Ca destinații, aceștia pot alege între Italia, Spania sau Tunisia, iar prețurile pornesc de la 850€/camera, pentru 7 nopți, All Inclusive + excursie inclusă și transport avion. Unul dintre programele sociale atractive este pentru Costa Brava, 7 nopți, pensiune completă și transport avion incluse, la 1012€/camera. Ofertele dedicate seniorilor au plecările în lunile septembrie și octombrie, când soarele se mai domolește și temperaturile sunt mai suportabile decât în mijlocul verii.

Hello Holidays oferă tuturor turiștilor care optează pentru serviciile agenției experiența unor vacanțe memorabile, siguranța unor sejururi liniștite, la cazări verificate în prealabil și de calitate, dar și bucuria prețurilor mici, ușor accesibile.

Featured foto by Maridav via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri