Setari Cookie-uri

Vacanţă la schi economică în Franţa?

Vacanţă la schi economică în Franţa? Este posibilă? Absolut. Profitând de o ofertă SnowTrex, vă puteți bucura de o vacanță la schi, cu bani puțini.

Având în vedere că este partener de contract în întreaga Europă, SnowTrex își permite să obțină reduceri de până la 60% la diverse servicii. Acest lucru îi oferă posibilitatea de a vă pune la dispoziție sejururi extrem de avantajoase.

Prin urmare, dacă vă place să schiați, vă recomandăm să profitați de un sejur în Franța oferit de SnowTrex, la cel mai bun raport calitate/preț. Iar acesta este doar unul dintre avantajele de care puteți beneficia. De asemenea, puteți beneficia de garanție la zăpadă (puteți schimba rezervarea gratuit, cu 5 zile inainte de check-in, dacă domeniile schiabile incluse în skipass nu deschid din lipsă de zăpadă), garanție best-price, ceea ce înseamnă că dacă găsiți un pachet mai ieftin, vi se va reduce prețul și veți primi și o reducere suplimentară de 10 euro.

Citește și:

În plus, veți putea anula un sejur în primele 5 zile după rezervare sau modifica un sejur cu până la 6 săptămâni înainte de check-in, veți avea parte de suport competent și pachete complete pentru schi, adică cazare, skipass, reduceri importante la lecțiile de schi etc.

O vacanță la schi în Franța vă va oferi nu doar șansa să schiați, ci să vă bucurați de o mare varietate culturală, de peisaje minunate și specialități culinare pe măsură, imediat ce alegeți stațiunea potrivită pentru voi.

Este adevărat, când vine vorba de alegerea stațiunii potrivite, apare o anumită dificultate. Având în vedere că în Franța există numeroase domenii schiabile, este greu de luat o decizie. Dar nu vă faceți probleme. Vă vom dezvălui care sunt cele mari domenii schiabile, perfecte pentru a profita de sportul preferat.

Citește și:

vacanta schi sursa: Valfréjus - Copyright © TravelTrex

Savoia este regiunea unde se află cele mai mari domenii schiabile. Puteți opta pentru una dintre bine cunoscutele stațiuni La Plagne, Val Thorens, Tignes şi Valmeinier, care se află în Masivul Vanoise în Alpii Sudici.

De asemenea, puteți schia în regiunea schiabilă Les 3 Vallées. Aici există 600 de kilometri de pârtii şi 200 de instalaţii pe cablu, care fac legătura dintre staţiunile Courchevel, Méribel, Val Thorens şi Les Menuires. Această regiune este și o destinație perfectă dacă aveți de gând să mergeți în vacanță la început de sezon, deoarece aici veți găsi cu siguranță zăpadă.

Și Val Thorens este o opțiune bună de luat în calcul. Este stațiunea de schi aflată la cea mai mare altitudine din Europa, ajunge până la cota de 3200 de metri.

Citește și:

După cum puteți constata, Franța vă oferă posibilitatea să schiați și să vă bucurați de o vacanță minunată, iar SnowTrex vă dă șansa să ajungeți acolo unde vă doriți, cu bani puțini (o săptămână la schi cu skipass incluse începe de la 99 de euro). Oricând vi se face dor de niște peisaje montane cu natură virgină, lacuri și râuri, mergeți în vacanță în regiunea Haute-Savoie, în partea de est a Franței, unde se află cel mai înalt vârf al Europei, Mont Blanc (4810). Chamonix, renumita stațiune de iarnă, care a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din 1924, vă va oferi tot ceea ce inima voastră își poate dori.

Totul este posibil datorită ofertelor variate puse la dispoziție de SnowTrex, brandul numărul 1 în Europa pentru sporturi de iarnă. Vă recomandăm să intrați pe site-ul său pentru a descoperi și alte destinații perfecte pentru o vacanță la schi de neuitat. Sejur de poveste vă dorim!

Citește și:

foto prima pagina: Chamonix Mountains –Copyright © Chris Biron | Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.