Setari Cookie-uri

Cum te pregătești pentru o escapadă la munte

Fie că pleci în gașcă, alături de prieteni, cu soțul sau iubitul sau într-o excursie de serviciu, de tip team building, bagajul tău trebuie să cuprindă haine confortabile și călduroase.

Aer proaspăt, natură în stare pură și peisaje superbe de admirat, asta te așteaptă în zonele montane. Dacă plănuiești o escapade la munte, trebuie să știi că va fi rost de relaxare și distracție, așa că primul pas este să uiți de orice griji și să te echipezi corespunzător. Fie că pleci în gașcă, alături de prieteni, cu soțul sau iubitul sau într-o excursie de serviciu, de tip team building, bagajul tău trebuie să cuprindă haine confortabile și călduroase.

Știm, valiza pare întotdeauna mult prea mică pentru toate lucrurile de care crezi că ai nevoie, însă cu puțin tact vei ști exact la ce trebuie să renunți. Iată câteva sfaturi utile pentru a te ajuta să te pregătești corespunzător pentru escapade ta la munte:

Cu familia sau prietenii

O escapadă la munte în gașcă este perfectă pentru a ieși din aglomerația urbană și a te relaxa în aer liber. Confortul este cuvântul de bază atunci când pleci într-o zonă montană alături de familie sau prieteni, așa încât bagajul tău trebuie să abunde în haine lejere și comode. Printre piesele vestimentare cele mai potrivite pentru munte sunt hanoracele și treningurile pentru dame, pe care le găsești într-o varietate de modele, culori și texturi pe donnafashion.ro. E important să pui preț pe confortul tău, iar primul aspect îl reprezintă hainele. Pune în valiză piese sport în care să te poți mișca în voie. Nu uita să iei cu tine și o geacă mai groasă, căci temperaturile în zonele înalte variază în special seara și dimineața.

Citește și:

Cu iubitul sau soțul

Poate fi o escapadă romantică sau pur și simplu mergeți să respirați aer curat de munte, dar, indiferent de motiv, dacă pleci un weekend cu partenerul atunci trebuie să iei în calcul câteva aspecte.

Primul și cel mai important este să îmbini utilul cu plăcutul. Dacă mergi în vârf de munte nu înseamnă că trebuie să te ascunzi sub haine sac! Poartă piese vestimentare groase, care să îți țină de cald, dar care să-ți reflecte în același timp feminitatea. Confortul trebuie să primeze, așa că pune în bagaj pulovere călduroase din lână, purtate peste un body care îți va spori senzația de cald. Poți alege colanți în locul blugilor sau pantaloni conici pentru a te putea mișca în voie atunci când veți ieși la plimbare. Nu uita să iei cu tine și câteva haine pe care să le porți la prânz sau la cină. Nu te complica să porți rochii și pantofi cu toc, amintește-ți că mergi la munte.

Citește și:

Cu colegii de serviciu în team building

Un teambuilding presupune, pe lângă plimbare și distracție, cel puțin o ședință, motiv pentru care e obligatoriu să ai în bagaj și niște haine mai formale. Desigur, nu vei pune pantofi cu toc și nici pantaloni la dungă, însă poți purta o cămașă casual. Pune în valiză o ținută smart-casual, compusă dintr-o pereche de blugi, o cămașă versatilă și adaugă peste un cardigan sau o vestă.

În restul timpului, adoptă un stil lejer și comod în care să te simți bine, pentru a te putea relaxa și distra alături de colegii cu care îți petreci oricum mare parte din timp la birou. Nu uita să pui în bagaj și ceva haine mai groase în cazul în care se vor organiza excursii în aer liber sau plimbări montane. Și încălțămintea este importantă atunci când mergi la munte. Evită botine, ghete cu toc, fie el și mic, și alege în schimb bocanci și pantofi sport de purtat în cabană, hotel sau pensiune. Nu uita nici de pijamale sau haine de dormit, mai ales că vei împărți camera cu o colegă de serviciu.

Citește și:

Hainele și încălțările comode și călduroase nu trebuie să lipsească din bagajul tău pentru munte, iar pe lângă ele nu uita să pui ochelarii de soare, în cazul în care veți ieși la plimbare și nici crema de față. Ia cu tine și un balsam de buze și o cremă de mâini, pe care să le ai la îndemână, căci vântul ar putea să-ți usuce pielea. Buna dispoziție și zâmbetul vin în completarea tuturor obiectelor de care ai nevoie, așa că nu uita să te bucuri de escapada ta, să te relaxezi și să te distrezi alături de prieteni sau colegi, afișând în același timp un look la modă.

Foto: adrian, Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.