Setari Cookie-uri

Hello Holidays a lansat ofertele pentru Vacanțele de Vară din 2020.

Oferte atractive și pentru Revelion 2020

comunicat de presa

  • Reduceri de până la 50% pentru vara anului 2020

Agenția de turism Hello Holidays a lansat recent ofertele pentru Vacanțele de Vară din 2020, ce cuprind peste 90 destinații pentru sejururi, cât și peste 268 de circuite în țară și în străinătate, dar și reduceri de până la 50%.

Destinațiile Tolo și Zakynthos din Grecia, plecările spre Antalya cu avionul din București, sejururile în Bodrum individual/autocar, Circuitele în Scoția, Irlanda, Rusia, Ucraina și Belarus, plecările în vacanțe cu autocarul și din Brașov sunt noutățile pe care agenția de turism le oferă clienților săi pentru vara viitoare.

“Pentru vara lui 2020 am introdus mai multe noutăți. Pentru Grecia, avem Zakynthos și Tolo. Pentru un plus de confort, oferim turiștilor o noapte intermediară de cazare în Katerini. Pe lângă plecarea din București, turiștii pot opta și pentru plecarea din Brașov.

Citește și:

Pentru Halkidiki și Riviera Olimpului, pe care le aveam deja in portofoliul Hello Holidays, începând cu 2020 oferim plecări din București, și mai nou, și din Brașov.

Pentru vacanțele în Marmaris, Bodrum si Kusadasi din Turcia, din 2020 avem 2 nopți intermediare de cazare (1 noapte la tur și una la retur). De asemenea, tot pentru aceste destinatii oferim plecări din București și Brasov, Brașovul fiind un oras nou din care avem plecări. Un alt produs nou in portofoliul agentiei noastre este Antalya cu avion din București”, spune Denisa Oprea, Marketing Manager al agentiei de turism Hello Holidays.

De asemenea, litoralul bulgăresc al Mării Negre este foarte apreciat de către turiștii români. Hello Holidays vine cu oferte speciale pentru statiunile de la Sud de Varna (Obzor, Sunny Beach, Nessebar), cât și cele de la Nord de Varna (Constantin și Elena, Nisipurile de Aur, Albena).

Citește și:

Proiectul “O zi cât o vacanță”, prin care agenția de turism Hello Holidays oferă o escapadă de o zi în unele dintre cele mai frumoase locuri ale țării noastre și ale Bulgariei: Transfăgărășan, Bran, Transalpina, Delta Dunării, Veliko Tarnovo, Balcik, este foarte îndrăgit de clienții agenției.

Întrucât feedback-ul turiștilor reveniți din aceste excursii a fost uimitor si a crescut numărul solicitărilor din partea acestora, echipa Hello Holidays a dezvoltat și diversificat programele sale. Așadar, turiștii care au accesat deja produsul “O zi cât o vacanță” vor avea parte de noutăți, iar cei care încă nu au testat acest concept lansat de echipa Hello Holidays și sunt dornici să experimenteze vacanțe de o zi, vor fi foarte încântați de acest tip de excursii.

Citește și:

Ofertele pentru Circuite beneficiază de mai multe praguri de reduceri, ultimul fiind la sfârșitul lunii Februarie. Și în privința Sejururilor reducerile au diferite praguri de discount, ultimul fiind la jumătatea primăverii. Pentru produsul “O zi cât o vacanță”, Hello Holidays oferă reduceri până la sfârșitul anului 2019.

“Circuitele prin Europa cu avionul sau cu autocarul beneficiază de reduceri de până la 15%. Iar tarifele pornesc de la 99 euro/persoană. În plus, pentru anumite programe oferim bonusuri și reduceri la excursiile opționale. Pentru Sejururile în Grecia cu autocarul / individual, respectiv destinațiile Halkidiki, Riviera Olimpului, Tolo, Insula Evia și Insula Thassos, avem reduceri de până la 50%. În privința Sejururilor în Kusadasi, Marmaris și Bodrum, individual / autocar, reducerile ajung până la 40%. Pentru sejururile către Antalya, charter avion, reducerile sunt de până la 50%”, adaugă Denisa Oprea, Marketing Manager al agentiei de turism Hello Holidays.

Citește și:
    • Tarife de la 175 euro/persoană pentru Revelion 2020

    Ofertele Hello Holidays pentru Revelion 2020 încep de la 175 euro/persoană. Programele variază între 5 și 10 zile.

    Printre destinațiile pentru Revelionul din acest an, pe care agenția Hello Holidays le propune turiștilor, se află: Praga, Belgrad, Cappadocia, Kusadasi, Riviera Olimpului, Salonic și Verona.

    Vizionare placuta


    Kudika
    5 Decembrie 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.