Setari Cookie-uri

Advertorial Pleacă în vacanță cu cardul Revolut

Ce este atât de special la acest card și de ce este el unealta perfectă pe care să o ai cu tine atunci când pleci în străinătate și nu numai?

Știm că încă nu a trecut o lună de la Revelion și că multe persoane nici nu au reintrat cum trebuie în rutina zilnică de la job. Dar pentru vânătorii de chilipiruri, acesta este momentul perfect de a căuta vacanțe la prețuri reduse chiar și cu 60 %, comparativ cu luna decembrie. Dacă și tu te numeri printre ei și vrei să te bucuri de un concediu fără bătăi de cap, îți sugerăm să iei cu tine cardul Revolut.

Dar ce este atât de special la acest card și de ce este el unealta perfectă pe care să o ai cu tine atunci când pleci în străinătate și nu numai? Răspunsurile întrebărilor, dar și multe alte detalii interesante vor putea fi citite puțin mai jos.

Ce este Revolut?

Revolut este o aplicație bancară online revoluționară, ce a intrat pe piața internațională relativ recent (în luna iulie a anului 2015), dar care s-a bucurat încă din start de un succes răsunător. De ce? Păi datorită unor serviciilor unice cu care vine, dintre care putem enumera următoarele:

Card bancar extrem de sigur

Aplicația bancară vine cu un cont IBAN deschis în Marea Britanie, dar și cu un card bancar atașat. Acest card Revolut este unul de-a dreptul unic pe piață. Are o mulțime de sisteme de securitate și antifraudă, printre care:

  • Clasicul cod PIN format din patru cifre
  • Blocarea și deblocarea instantă a cardului din aplicația Revolut de pe telefonul mobil
  • Setarea de limite monetare zilnice sau lunare, peste care nu vei putea trece
  • Dezactivarea de plăți contactless și plăți online și reactivarea lor oricând dorești
  • Primirea notificărilor ori de câte ori este realizată o plată din contul tău
  • Securizarea pe locație – când cardul bancar se găsește într-o altă locație față de telefonul mobil și se încearcă efectuarea unei plăți, tranzacția este automat anulată
  • Blocarea aplicației Revolut prin intermediul amprentei, dacă telefonul personal este dotat cu un astfel de serviciu

În plus, ai posibilitatea de a te folosi de așa-numite carduri de unică folosință. Astfel de instrumente sunt unele ce pot fi accesate din aplicația de mobil, prin intermediul cărora vei putea efectua plăți online mult mai sigur.

După efectuarea unei tranzacții, indiferent de valoarea acesteia, cardul este automat distrus, iar altul nou, cu un nou număr și CVV este, automat, creat. În felul acesta, nu riști ca datele tale de card să fie fraudate și folosite de către persoane rău intenționate, în interes propriu.

Bonus la crearea unui cont nou

Atunci când îți creezi un cont nou Revolut, dacă utilizezi acest link, primești garantat un bonus de 25 lei în momentul în care depui în cont o sumă mai mare de 50 lei. În plus, beneficiezi și de transportul gratuit al cardului la adresa ta – serviciu care altfel costă între 25 și 55 lei.

Această ofertă este permanentă și este posibilă grație unui parteneriat pe care banca online o are cu una dintre platformele financiare de la noi din țară, Financer.

Transferuri bancare rapide și gratuite

Un alt mare avantaj pe care îl are Revolut, comparând cu orice alt serviciu bancar, este acela că oferă transferuri bancare gratuite, indiferent de moneda sau de țara de reședință a persoanei care primește banii.

Sumele sunt transferate în cel mai scurt timp posibil. Între utilizatorii Revolut acestea sunt instante, dar către alte bănci poți aștepta între una și cinci zile lucrătoare, pentru a intra în posesia banilor.

Schimburi valutare la cursuri interbancare

Cu Revolut, poți deține în contul online 29 monede, printre care Leu, Lire, Leva, Euro, Dolar etc. Mai mult decât atât, vei avea posibilitatea de a efectua schimburi valutare la cursuri interbancare între aceste monede, în timpul săptămânii.

Mare atenție la faptul că se va percepe un comision de 0.5 % pentru schimburile valutare realizate în week-end. Totodată, conturile standard au o limită maximă a schimburilor de 20.000 lei pe lună. Pentru tot ce depășește această sumă, se percepe un comision de 0.5 %.

Plăți și retrageri monetare fără plata comisioanelor

Indiferent în ce țară de afli, vei putea efectua plăți și retrageri monetare gratuite, în moneda locală, la cursuri interbancare.

Spre exemplu, dacă te afli în India și dorești să retragi Rupii, te duci la un bancomat, introduci cardul Revolut și soliciți eliberarea sumei de care ai nevoie, chiar dacă tu în cont ai doar lei sau euro. Schimbul valutar va fi efectuat la cursurile băncilor. La fel, la efectuarea de plăți cu cardul, ți se va opri din cont echivalentul Rupii în moneda pe care o deții. Toate acestea, fără alte costuri sau comisioane

Din nou, trebuie să îți amintim că în timpul week-end-urilor aceste tranzacții sunt taxate cu un comision de 0.5 %, iar la retragerea de numerar ai anumite limite, în funcție de tipul de cont pe care îl deții.

revolut

Contul Revolut poate fi conectat și la Apple Pay

Aplicația Apple Pay a intrat de curând și în țara noastră. Prin intermediul ei, îți poți introduce datele de cont bancar în așa-numite Wallets, disponibile pentru utilizatorii ce dispun de un iPhone mai nou de 6, și poți efectua plăți doar prin apropierea telefonului mobil de POS-ul comercianților.

Contul Revolut poate fi și el legat la un astfel de Wallet, facilitând și mai mult interacțiunea dintre serviciul bancar și utilizator.

Concluzii

Suntem siguri că, odată ce ai citit toate beneficiile pe care utilizatorii Revolut le au, vei dori și tu să ai un astfel de card, atunci când pleci în următoarea ta vacanță internațională. Nouă nu ne mai rămâne decât să îți urăm drum bun, concediu plăcut și să vii de acolo încărcată cu energie pozitivă și cu multe amintiri frumoase.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.