Hello Holidays a organizat Show-ul Vacanțelor la Târgul de Turism al României

Hello Holidays a organizat Show-ul Vacanțelor la Târgul de Turism al României

Cele mai căutate destinații pentru Sejururi au fost Grecia, Turcia, Bulgaria și România, iar printre cele mai solicitate Circuite s-au numărat: Scandinavia, Spania, Portugalia, Rusia, Croația și Elveția. 

  • Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Ionuț Galani, Nea Mărin și dansatori profesioniști de muzică tradițională grecească, turcească și românească au încântat miile de vizitatori
  • Agenția de turism Hello Holidays a oferit peste 20 de vacanțe cadou, în valoare totală de 25.000 euro

Agenția de turism Hello Holidays le-a oferit vizitatorilor Târgului de Turism al României, desfășurat în perioada 20 - 23 Februarie 2020 la Romexpo, în București, un super show cu celebrități, muzică, dansuri și personaje din desene animate și bineînțeles, multe oferte atractive la vacanțele organizate de agenție. Mai mult decât atât, cei mai norocoși dintre participanții la târg au fost premiați cu vacanțe cadou, oferite de Hello Holidays. Retail jobs

Prezentatorii evenimentului Show-ul Vacanțelor, organizat la standul Hello Holidays, au fost Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cel mai nou și iubit cuplu din showbiz-ul românesc. Aceștia au întreținut atmosfera și au premiat participanții la târg cu vacanțe gratuite în România și în străinătate, oferite de la agenția de turism Hello Holidays: peste 20 de vacanțe gratuite, în valoare totală de 25.000 euro.

Renumitul cântăreț Ionuț Galani și Ansamblul Asteria au încântat oamenii aflați la târg cu ritmuri grecești, iar celebrul Nea Mărin și trupa lui au atras publicul cu dansuri tradiționale românești. Echipa Hello Holidays nu a uitat nici de cei mai mici dintre participanți. Copiii au făcut poze și s-au jucat cu cele mai îndrăgite personaje din desene animate: Elsa, Anna și Olaf.

„În această ediție a Târgului de Turism al României ne-am dorit să le oferim românilor experiențe inedite, ceea ce am și reușit. Am organizat un altfel de târg, sub formă de eveniment pe care l-am denumit Show-ul Vacanțelor. Feedback-ul a fost fost unul foarte bun, oamenii s-au simțit minunat la standul nostru. Ne-am dorit să aducem în cadrul târgului câte puțin din specificul fiecărei țări. Turiștii noștri s-au putut delecta cu cocktailuri concepute special cu ocazia târgului și înghețată cu specific turcesc. Cafeaua a fost din partea casei. Iubitorii de dansuri orientale au putut lua parte la show-uri de belly dance, care au încins atmosfera. Nu i-am uitat nici pe cei mici care zilnic au avut o petrecere organizată împreună cu Elsa, Anna și Olaf”, spune Cosmin Vasile, Destination Manager – Greece la Hello Holidays.

Clienții au putut beneficia de ofertele valabile în perioada Târgului de Turism al României atât la standul Hello Holidays de la Romexpo, cât și online pe helloholidays.ro.

Cele mai căutate destinații pentru Sejururi au fost Grecia, Turcia, Bulgaria și România, iar printre cele mai solicitate Circuite s-au numărat: Scandinavia, Spania, Portugalia, Rusia, Croația și Elveția.

De asemenea, proiectul “O zi cât o vacanță”, un concept lansat în România de Hello Holidays, s-a bucurat de un mare succes la târg. Prin acest proiect, Hello Holidays promovează escapadele de o zi în unele dintre cele mai frumoase locuri ale țării noastre și ale Bulgariei: Transfăgărășan, Bran, Transalpina, Viscri, conacele din jurul Bucureștiului, Delta Dunării, Veliko Tarnovo, Balcik etc. Agenția oferă peste 20 de programe pentru acest tip de excursie.

În privința vacanțelor în România, la mare căutare s-au aflat: Litoralul Românesc, excursiile organizate la munte, dar și stațiunile de tratament. Una dintre cele mai solicitate excursii de 1 zi marca "O zi cât o vacanță" a fost Festivalul Trandafirilor – Kazanlak, din Bulgaria.

“Ofertele noastre au pornit de la 1 euro / noapte / persoană. Destinatiile care au beneficiat de aceste oferte speciale au fost Halkidiki, Tolo, Evia, Riviera Olimpului și Thassos. Turiștii care au ales Zakynthos și Corfu cu avionul am avut reduceri de 50% la taxele de aeroport și de până la 50% la cazare.

Nici destinațiile Antalya sau Marmaris din Turcia nu au fost mai prejos anul acesta. Turiștii care au dorit o vacanță în aceste destinații le-au putut achiziționa la tarife promoționale cu reduceri de până la 50% atât la cazare, cat si la taxele de aeroport.

Litoralul Bulgăresc a fost la înălțime și anul acesta și a venit cu oferte tentante pentru turiștii noștri. Aceștia au avut parte de reduceri de până la 30% la cazare si tarif unic la transport de 25 euro.

Circuitele în Europa cu avionul sau cu autocarul au beneficiat și ele de reduceri de până la 15% cu ocazia târgului. De asemenea, turiștii au putut achiziționa aceste vacanțe cu un avans minim de 25 euro/persoană”, spune Cosmin Vasile, Destination Manager - Greece la Hello Holidays.

Tot în timpul Târgului de Turism al României, turiștii care au achiziționat unul dintre programele agenției Hello Holidays cu plecare de Paște, au primit cadou o excursie de 1 zi în România. Excursiile de 1 zi și circuitele își păstrează reducerile pe care le-au avut la târg și săptămâna aceasta. Detalii pe helloholidays.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri