Setari Cookie-uri

Nu lăsați vara să treacă fără a ajunge la mare. Recomandări pentru o vacanță reușită și liniștită alături de copil

Pași pe care să îi urmați pentru a avea parte de o vacanță memorabilă la mare.

Fără doar și poate, ultimele zile de vară sunt numărate și, cel mai probabil, nu mai ai multe nici de concediu. Și dacă ieșirile de până acum au fost doar în doi din motive de siguranță, poate e timpul să faceți o excepție și să vă faceți curaj pentru câteva zile de vacanță la mare alături de copil.

Fără doar și poate, indiferent de vârstă, pentru puiul vostru va reprezinta o experiență unică, mai ales dacă îi place să exploreze ceea ce îl înconjoară și este o fire curioasă. În ultima perioadă, o vacanță reușită a devenit sinonimă cu una sigură, în care destinația nu e frecventată de mulți turiști și în care șansele de îmbolnăvire sunt reduse semnificativ. În situația dată, iată câțiva pași pe care să îi urmați pentru a avea parte de o vacanță memorabilă la mare, după care să vă întoarceți toți plini de energie, cu poftă de viață și dorința de a reîncepe munca sau, după caz, grădinița sau școala.

Citește și:

Bagaje diferențiate

Haine

În primul rând, nu lăsați bagajele pe ultima zi, chiar înainte de plecare. E de preferat ca năzdrăvanului să îi pregătiți propria geantă, în care să-i puneți hăinuțe, produse personale de igienă și de îngrijire, pastile, sprayuri repelente, soluții și creme de protecție solară cu un filtru UV cât mai ridicat, jucării pentru plajă, pălărioare, șepcuțe, scutece de apă de unică folosință, precum și lavabile, dacă situația o impune. Totodată, atât pentru el, cât și pentru voi, nu uitați și de haine mai groase, mai ales că nopțile de septembrie sunt destul de răcoroase, indiferent cât de frumoasă ar fi vremea pe timpul zilei.

Gadget-uri

Nu uitați tableta acasă și alte gadget-uri pe care copilul le folosește de obicei. Și, neapărat, luați încărcătoare pentru fiecare dispozitiv și baterii externe. Cu siguranță, bagajele voastre vor fi, volumetric vorbind, mult mai mici decât ale năzdrăvanului, însă la final veți constata că e ca și cum v-ați luat casa în spinare. Și dacă mașina actuală nu are un portbagaj încăpător, consumă mult combustibil și piesele de schimb sunt destul de piperate ca preț, poate e timpul să vă gândiți serios să o schimbați cu un Renault Captur, mașină care îndeplinește toate condițiile menționate și, în plus, poate fi achiziționată la un preț mai mult decât avantajos, mai ales dacă e cumpărată la mâna a doua. Așa că la următoarea vacanță cu puiul vostru, nu va fi necesar să vă rezumați la strictul necesar, ci puteți lua mai multe lucruri cu voi, cum ar fi un grătar, o ladă frigorifică portabilă, pături și perne gonflabile.

Citește și:

vacanta la mare

Sistem de supraveghere video

Pentru a nu sta în vacanță stresați, e bine să vă achiziționați un sistem de supraveghere video pentru locuință pe care să îl puteți verifica de la distanță, printr-o aplicație instalată pe telefon. Totodată, puteți ruga o rudă sau un vecin binevoitor să se asigure că totul este în regulă.

E de preferat să nu lăsați bunurile de valoare, cum ar fi bani, bijuterii sau ceasuri, la vedere și să nu vă expuneți pe rețelele de socializare. Fotografiile cu copilul alergând pe plajă, cu voi la o tavernă, cu răsărituri de soare pot fi încărcate pe rețelele de socializare și după întoarcerea din vacanță.

Pentru a avea parte de o vacanță reușită pe plajele de la Corbu, Tuzla sau un alt loc similar, stați deconectați și bucurați-vă de timpul petrecut împreună, umpleți-vă timpul cu activități care implică toată familia, cum ar fi construirea unui castel de nisip, și nu uitați de măsurile de igienă și de distanțare socială.

Citește și:

Sursă foto: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.