Setari Cookie-uri

Remote Work & Relax Holiday în Antalya, noul eveniment Remote Stories dedicat muncii de la distanță de oriunde

Startup-ul Remote Stories continuă seria de evenimente dedicate promovării beneficiilor modelului de lucru de la distanță de oriunde (remote work from anywhere), cu evenimentul „Remote Work & Relax Holiday” ce s-a desfășurat între 30 iunie și 7 iulie în Antalya, Turcia.

Participanții la evenimentul din Antalya, organizat de echipa Remote Stories împreună cu agenția touroperatoare Soley Tour, au experimentat munca de la distanță din hoteluri de top din Antalya și în același timp s-au bucurat de o vacanță de vară inedită la Marea Meditarană, de soare, plajă și excursii în împrejurimi alături de cei dragi.

Prin evenimentul „Remote Work & Relax Holiday” din Antalya - Turcia, una dintre destinațiile de vacanță preferate ale românilor, echipa Remote Stories și-a dorit să promoveze beneficiile rezultate din desfășurarea muncii remote de oriunde atunci când este îmbinată cu vacanțele și încurajarea oamenilor să călătorească mai mult și în orice perioadă a anului.

„Noi credem cu tărie că balanța între viață socială, prieteni, familie și carieră trebuie să fie în echilibru. Munca hibrid sau remote ne poate oferi lucrul acesta. Ne putem petrece timpul vizitând destinații minunate alături de cei dragi, dar să și putem munci în același timp. Una din destinațiile care ne poate oferi acest lucru este Antalya.

Citește și:

Prin partenerul nostru Soley Tour am organizat primul „Remote Work & Relax Holiday” în afara țării, în cadrul căruia invitații au putut testa munca la distanță și în același timp au putut vedea facilitățile oferite copiilor. Cum ar fi să poți munci și copilul tău să se poată distra la clubul copiilor oferit gratuit de către hotelieri? Îl lași pe cel mic dimineața la clubul copiilor iar tu poți ține liniștit ședințele sau să îți predai proiectele la muncă”, spun Amalia Ștefan și Mara Eliza Barza, fondatoarele startup-ului Remote Stories.

În privința facilităților pe care Antalya le oferă celor care muncesc remote, dar și experiențelor inedite pe care resorturile din zonă le pot oferi persoanelor dornice de entertainment și aventură, Erdinc Adali, CEO Soley Tour, spune:

Citește și:

    „Antalya este cunoscută pentru resorturile sale care se întind pe suprafețe impresionante. Acest lucru înseamnă că și oaspeții care caută liniște vor găsi locuri speciale în care se pot retrage, fără să le fie perturbată concentrarea de la diverse taskuri/ședințe etc. Prin urmare, fie că e vorba despre o terasă umbrită și mai retrasă sau de o sală de conferință, turiștii care vor să lucreze o pot face relaxați, într-un cadru inedit.

    În cadrul resorturilor, internetul wi-fi funcționează foarte bine, deci nu sunt probleme pentru cei care au nevoie de net pentru a lucra de la distanță. Ceva mai dificil este în momentul în care părăsesc resortul pentru o excursie pe apă, de pildă. Vor găsi wi-fi și în restaurante, terase.

    Sky is the limit, ca să apelez la un clișeu. Dar când vine vorba despre Antalya, lucrurile stau întocmai. Nu există solicitare venită din partea turiștilor pe care hotelierii să nu o poată onora. Cei activi pot încerca diverse activități pe apă, pot merge în croaziere, pot face rafting. Pot închiria yachturi cu care să iasă pe mare sau pot face excursii la obiective culturale si istorice”.

    Citește și:

      Pandemia a venit și cu oportunități, mai ales în piața muncii. Viziunea oamenilor în privința modului de lucru s-a schimbat datorită faptului că au putut experimenta pe termen mai lung munca remote sau hibrid. Având în vedere că pe o perioadă de mai mult de un an, la nivel macro, activitatea profesională s-a desfășurat de la distanță sau hibrid, oamenii au avut timpul necesar să-și dea seama de impactul pozitiv al acestui mod de lucru asupra vieții lor.

      Ca urmare a rezultatelor favorabile înregistrate în urma muncii de la distanță și solicitărilor venite din partea angajaților, multe dintre companiile internaționale, dar și cele românești, au decis să continue cu modelul de muncă remote sau hibrid. Astfel că munca viitorului va fi cea remote/hibrid.

      Remote Stories

      Proiectul Remote Stories a fost lansat în luna septembrie 2019 de către două antreprenoare românce, Mara Eliza Barza și Amalia Ștefan, amândouă cu experiență în munca de la distanță de oriunde (remote work from anywhere). Echipa Remote Stories încurajează modelul de muncă remote/hibrid și promovează beneficiile acestui stil de muncă asupra angajaților, companiilor, economiei, turismului și mediului înconjurător. Startup-ul Remote Stories a devenit o resursă importantă în ceea pe privește conceptul remote work/hibrid și un provider de soluții high-tech (travel, hotelier, agro, work management etc.) pentru companiile din România și nu numai.

      Soley Tour

      Este agenție turoperatoare înființată în vara anului 2020, în plină pandemie de coronavirus. Specializată în activități de turoperare, compania Soley Tour furnizează pachete charter în destinații populare. Modelul de business abordat: parteneriat cu agențiile de turism, hoteluri exclusive, prețuri competitive, servicii fără compromisuri. În acest moment, Soley Tour operează zboruri charter către Antalya, una dintre destinațiile populare pentru vacanța de vară a românilor, de pe principalele aeroporturi din țară, inclusiv din București. De asemenea, organizează circuite culturale în Istanbul și Cappadocia și are un produs unic în România: vacanță de lux pe yacht cu plecare din Bodrum. În scurt timp, în portofoliul Soley Tour vor apărea și pachete turistice în Egipt, Dubai și destinații exotice.

      Vizionare placuta


      Kudika
      12 Iulie 2021
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.