Setari Cookie-uri

Aer, apă, argilă - Spa cu și din natură

Descoperă 3 terapii spa pe bază de resurse naturale, din inima Covasnei

Când ne gândim la vacanțe, reacția de bucurie este instantă. Acestea declanșează în mintea noastră o armonie și o stare de bine fără seamăn, pentru că ne gândim la momente de odihnă și relaxare. Vrem să ne retragem din haosul urban și să ne lăsăm îmbrățisați de natură și de verde. România excelează la acest capitol, iar în această perioadă, poți să arunci o săgeată pe hartă și ai să vezi că până și destinul te îndreaptă spre Covasna.

În județul Covasna te poți bucura de resursele naturale, de la sutele de izvoare de apă minerală care izvorăsc, până la aerul bogat în ioni negativi. Așadar, de ce să nu profiți de ceea ce-ți oferă Natura pentru a avea grijă de sănătatea ta?

Dacă îți surâde să-ți faci următoarea vacanță în Covasna, dar nu știi unde să stai, îți propunem noi: Balvanyos Resort, o stațiune balneară, poziționată în estul Transilvaniei, în centrul României, la aproximativ 45 de km de Sfântu Gheorghe. Aici vei descoperi un uimitor centru spa – Grand Santerra Spa, situat aproape de ruinele Cetății Balvanyos (din secolul al XI-lea). Totodată, la nici 10 km distanță, vei găsi Lacul Sfânta Ana, care este unic în această parte a Europei.

Citește și:

Atât Balvanyos, cât și întreaga zonă a Covasnei este renumită pentru izvoarele minerale din zonă și pentru proprietatea acestora de a ameliora afecțiunile cardiovasculare. Aerul din zonă poate avea un efect sedativ, datorită bioclimatului, ceea ce înseamnă că o sesiune de tratament sau spa în zonă te ajută să te relaxezi și odihnești.

La Grand Santerra Spa, ai la îndemână magia și forța naturii. Vei vedea că, aici, resursele naturale ale pământului Covasnei, alături de tradițiile locului se află la loc de cinste și i-au inspirat pe cei de acolo să creeze ritualuri SPA ce rimează cu aerul pur pe un tărâm unde odată
stăpân era vulcanul, cu verdele veșnic de azi, cu florile și cu miresmele locului.

Totul e pregătit pentru tine și pentru relaxarea ta. Iată 3 propuneri de terapii spa care au la bază resurse naturale vindecătoare din zonă.

Citește și:

3 terapii pe bază de resurse naturale

RASUL- Acest tip de terapie îmbină perfect tradițiile străvechi de detoxifiere și resursele naturale locale de vindecare, recunoscute de veacuri. Pentru a revigora întregul organism, pentru a detoxifia și hidrata pielea, se folosește un amestec de argilă albastră din Câmpia Transilvaniei cu apă de izvor proaspătă din aria Balvanyos. Argilele reprezintă un sinonim al purificării și exfolierii eficiente a pielii. În plus, prezența uleiurilor esențiale de pin, este un excelent remediu pentru epuizarea fizică și nervoasă.

Să facem un exercițiu de imaginație: închide ochii și simte cum corpul îți este acoperit cu o pastă de argilă gata preparată, în timp ce lenevești într-o atmosferă blândă de vapori purificatori. Dar de ce să fie doar în imaginație când poți trăi pe pielea ta această experiență senzorială!

Citește și:

BLU „CEL”- Acest tratament este ideal pentru circulația periferică deficitară, retenția de apă și celulită și presupune exfolierea pielii cu sare, iar mai apoi întregul corp este împachetat cu argilă albastră, extract de iederă și uleiuri esențiale de salvie și ienupăr. Pielea rămâne vizibil mai netedă și catifelată, formula fiind una puternic drenantă.

TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE- Sună bine, nu? Este un tratament excepțional pentru pielea corpului care, în 50 de minute, oferă luminozitate, fermitate și un aspect catifelat și vizibil întinerit. Tratamentul presupune o curățare cu sare și miere de flori de munte, iar mai apoi corpul este învelit într-un amestec de fructe montane.

Vino la BALVANYOS RESORT și descoperă multe alte terapii cu efecte benefice asupra sănătății! Pentru mai multe informații, accesează site-ul https://visitcovasna.com/ și rezervă-ți vacanța la noi!

Citește și:

Foto: Balvanyos

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.