Setari Cookie-uri

3 terapii spa care alungă anxietatea

Te-ai confruntat vreodată cu o stare de anxietate? Atunci, cu siguranță știi ce presupune aceasta.

Anxietatea este o emoție caracterizată prin sentimente de tensiune, amenințări, îngrijorări și modificări fizice, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale. De asemenea, persoanele cu tulburări de anxietate au de obicei gânduri și griji recurente. În plus, acestea pot evita anumite situații, cum ar fi încercarea de a gestiona (sau de a nu aborda) preocupările. Cele mai frecvente simptome fizice ale anxietății sunt transpirația, tremuratul, bătăile rapide ale inimii și amețeala / senzația de amețeală.

Acestea sunt doar câteva dintre consecințele cauzate de prea mult stres care se acumulează în rutina zilnică agitată. Ritmurile vieții la locul de muncă și în familie sunt din ce în ce mai rapide și uităm adesea cel mai important lucru: să avem grijă de noi înșine. Vestea bună este că există multe, ușoare și variate soluții care pot fi adoptate înainte de a cădea în patologii reale, care trebuie evitate cu orice preț.

Citește și:

În concluzie, anxietatea este o stare complet neplăcută și incomodă! Ce poți face pentru a te simți mai bine și pentru a gestiona mai corect anxietatea?

Alege Covasna, locul în care te eliberezi de stres și te încarci cu sănătate din natură. Aerul bogat în ioni negativi din stațiunea Covasna este o sursă de vitamine a sistemului nervos, în timp ce apele minerale pot fi folosite atât pentru curele interne, cât și externe. Toate aceste resurse terapeutice naturale contribuie la starea ta de bine.

Alege spa-ul și scapă de stres!

Chiar și unele studii arată că un răsfăț la spa ajută la reducerea consecințelor stresului. Efectuarea tratamentelor pe bază de ape termale, crește în mod natural și rapid nivelul de endorfine din corpul nostru, hormonii care ne permit acea senzație frumoasă de bunăstare și relaxare. Totodată, tratamentele termice au proprietatea de a menține starea de bine chiar și pentru câteva zile după șederea noastră la spa.

Citește și:

Pentru situații mai complicate, În cazul în care stresul s-a transformat deja în stări de anxietate acută, există o anumită hidroterapie care este recomandată în special și care poate fi efectuată cu ușurință la spa. Mai exact, vindecarea prin apă, care poate fi ușor practicată la spa.

Iată 3 terapii spa pentru a combate stresul și a te bucura de o stare de bine:

În acest sens, Hotel Clermont oferă o gamă diversificată de servicii de relaxare şi înfrumuseţare. Tratamentele corporale bazate pe fito-extracte organice măresc sănătatea corporală şi redau tinereţea. Acestea au rolul de a combate în primul rând efectele nocive/negative ale ritmului stresant al vieţii zilnice. Iată 3 terapii care promit să-ți redea starea de bine:

1.Ritual senzorial „POLYNESIA”

Citește și:

Acest ritual te poartă într-o călătorie exotică în 3 paşi, pentru o terapie relaxantă şi senzorială. Există o armonie perfectă între Monoi Tahitian, cu efecte protective şi hidratante şi Alga maro, bogată în magneziu, cu puternice proprietăţi de relaxare. Prima escală: Vanilla Island. Amestecul de nisip alb din Bora Bora, sare de mare şi coajă de nucă de cocos intensifică exfolierea şi netezeşte pielea. Complexul de Algo-Monoi Sargassum şi Vanilla Tahitensis ajută la relaxare, iar uleiul de plante de caise, jojoba şi migdale asigură hrănirea şi netezirea pielii prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia.

Urmează escala în Bora Bora care continuă cu masajul Mahana. Un masaj incredibil realizat cu săculeţi de nisip cald, transmis din generaţie în generaţie şi practicat pentru a trezi simţurile, a te simţi bine în propriul corp şi pentru a restabili circulaţia energiilor. Doar citind simți deja beneficiile călătoriei, nu-i așa?

Citește și:

Ei bine, călătoria se încheie în Insula Sacră. Pentru hrănirea şi hidratarea pielii se aplică Uleiul Sacru de Polynesia îmbogăţit şi parfumat cu Monoi Tahitian, pentru a oferi corpului o ultimă atingere sublimă.

2. Masaj cu pietre vulcanice SABAI

Masajul sincronizat terapeutic SABAI cu minerale micronizate de Malachit şi Zincit îți relaxează întreaga fiinţă, eliberându-ți mintea, trupul şi sufletul de stres. În timp ce tu ai grijă să te relaxezi total, tensiunea, oboseala şi durerea acumulate dispar încet, oferindu-ți o senzație de liniște și armonie.

3. MUNTELE REGE - 80 MIN - Supliment de energie şi echilibru - Balvanyos Resort

Acest tip de masaj combină tehnici manuale din Est și Vest: Thai, Deep tissue, Lomi Lomi, masajul Suedez, masajul Indian. Pentru realizarea masajului se folosesc săculeți cu sare și flori de fân, îmbogățite cu diferite plante montane ori uleiuri esențiale, pentru un tratament spa complet și puternic energizant.

Citește și:

Mentă, Roiniță și Salvie - Amestecul stimulează metabolismul și susține activitatea intelectuală intensă și memoria.

Păducel, Roiniță și Somnișor - E un mixt pentru inimă, vasodilatator, tonic cardiac, combate excelent palpitațiile, aduce liniște și echilibru.

Sună convingător, nu-i așa?

Metodele, climatul, atmosfera cu care ești tratat, toate acestea fac din aceste locuri minunate soluția ta de sănătate. Pentru mai multe informații, accesează site-ul https://visitcovasna.com/.

Photo by Antonika Chanel on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.