Setari Cookie-uri

De Revelion, turiștii români vor asista la un spectacol de artificii ce își propune să intre în Cartea Recordurilor

Pentru a sărbători cea mai frumoasă perioadă a anului, Emiratul Ras Al Khaimah pregătește doborârea unui record în materie de focuri de artificii și programe speciale, dedicate familiilor.

SPECTACOL DE ARTIFICII PENTRU A ÎNTÂMPINA ANUL NOU

Atracția principală va fi magnificul foc de artificii ce va dura 12 minute și se va desfășura pe o lungime de 4,7 km de-a lungul țărmului, între Insula Al Marjan și satul Al Hamra, va avea loc în noaptea de Revelion în Ras Al Khaimah, cel mai nordic emirate din EAU.

Această inițiativă nu este prima!

La începutul acestui an, Ras Al Khaimah a salutat 2021 cu un spectacol uimitor de artificii de 10 minute care a dorit să transmit un mesaj optimist referitor la viitor.
Ras Al Khaimah a făcut istorie cu Gala de Revelion din 2020, care a câștigat titlurile GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru „Cele mai multe vehicule aeriene fără pilot destinate lansării simultane a artificiilor” și „Cea mai lungă cascadă de artificii”™.
În 2019 Ras Al Khaimah a câștigat titlurile pentru „Cel mai lung lanț de artificii” și „Cea mai lungă linie dreaptă de artificii de Revelion”.

Citește și:

Aceste recorduri stau la baza tentativei de anul acesta de a le doborî. Cu siguranță merită să ne aflăm acolo și să vedem live spectacolul!

PREGĂTIRI PENTRU CRĂCIUN ȘI REVELION

Hoteurile de top din Ras Al Khaimah s-au pregătit și ele temeinic pentru perioada sărbătorilor, cu meniuri variate și programe de divertisment adaptate ocaziei. Pachetele pentru familii sunt în centrul atenției, iar copiii vor fi tare răsfățați și vor avea parte de surprize de la Moș Crăciun.
Câteva exemple includ coruri de colindători pentru deschiderea sezonului, aprinderea bradului de Craciun în deșert, meniuri tradiționale, dar și unele inedite, pe bază de fructe de mare.

După un an dificil, oaspeții se pot bucura de aceste sărbători cazându-se într-unul dintre hotelurile de top din Emirat, amplasat în Insula Marjan sau în zona Al Hamra, de unde pot vedea focuri de artificii.
Printre hotelurile care oferă o vedere excelentă către zona în care se desfășoară acest spectacol se numără Waldorf Astoria Ras Al Khaimah, The Ritz Carlton Al Hamra Beach și DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island.

Citește și:

Iar dacă vă rămâne timp să explorați acest emirat, iată ce vă sugerăm să puneți pe listă:

  • Activitățile în mijlocul naturii sunt elementul central al turismului în Ras Al Khaimah. Emiratul are plaje întinse și curate, mangrove luxuriante și vaste dune deșertice, pe lângă maiestuoșii munți Hajar și cel mai înalt vârf al Emiratelor Arabe Unite - Jebel Jais.
  • Dacă sunteți pasionați de cultură, puteți afla istoria Emiratului prin observarea tradițiilor, alături de triburile de beduini din munți sau vizitând situri arheologice precum Jazirah Al Hamra, fortul Dhaya, Shimaal și Julfar, toate acestea fiind recunoscute de UNESCO.
  • Atracțiile culturale, cum ar fi ferma de perle Suwaidi, vă oferă șansa de a pătrunde în istoria perlelor din Emirate cu ajutorul tururilor de mangrove și a informații despre diversele tipuri de perle de cultură.
  • Ras Al Khaimah are munți înalti (aproape 2000m), iar aici se găsește Jais Adventure Peak, un loc perfect pentru iubitorii de adrenalină în căutarea aventurii vieții lor!
    Atracțiile sale sunt: Jais Sky Tour, Jais Sky Maze și cea mai lungă tiroliană din lume - Zborul Jebel Jais (2.83 km pe care puteți prinde până la 150 km/h).
  • Iar dacă doriți să vă puneți la încercare abilitățile de supraviețuire vă putetți îndrepta către prima tabără de supraviețuire Bear Grylls din regiune, unde putetți urma cursuri captivante de supraviețuire.

Ras Al Khaimah (RAK) este cel mai nordic dintre cele șapte Emirate care alcătuiesc Emiratele Arabe Unite și este una dintre destinațiile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume.

Citește și:

Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite: Pentru a întâmpina anul 2022, comitetul de organizare a sărbătorii de Revelion plănuiește încă un spectacol pirotehnic demn de Cartea Recordurilor (Guinness World Records), care va include drone, lumini, culori și forme.

Acoperind o suprafata de 4,7 km de-a lungul țărmului, între Insula Al Marjan și satul Al Hamra, spectacolul de 12 minute este deschis publicului și țintește doborârea a două recorduri mondiale Guinness. Show-ul va fi însoțit de un crescendo de muzică modernă și dinamică pentru a reflecta un spirit de optimism.

#RAKNYE2022 va întâmpina publicul cu o serie de activități și evenimente orientate spre familie, care îi vor ține captivați pe vizitatori până începe numărătoarea inversă pentru spectacolul de artificii.

Citește și:

Aceste activități vor fi răspândite pe insula Al Marjan și de-a lungul malului apei, până în satul
Al Hamra și vor include opțiuni de divertisment, zone de joacă pentru copii, zone cu activități pentru familii și magazine cu bunătățuri. Pentru a fi la curent cu noutățile, vă rugăm să accesați siteul la raknye.com.

Lucrând îndeaproape cu Autoritatea Națională pentru Managementul Urgențelor, Crizelor și Dezastrelor și cu Ministerul Sănătății și Prevenției, comitetul de organizare subliniază atenția și seriozitatea cu care tratează tot ce ține de măsurile de precauție necesare, astfel încât, toți participantii să fie în siguranță. Astfel, se vor impune protocoale stricte, ce vor trebui respectate de toți participanții la spectacol.

Citește și:

Comitetul, care este format din membri de ai Al Marjan, Poliției din Ras Al Khaimah, Biroului guvernamental de presa, Autorității de Dezvoltare Turistică, Camerei de Comerț, Biroului de Lucrări Publice, reprezentanți ai municipalității din Ras Al Khaimah, Al Hamra și alții, conduc pregătirile pentru acest eveniment.

La începutul acestui an, Ras Al Khaimah a salutat 2021 cu un spectacol uimitor de artificii de 10 minute care a subliniat mesajul de speranță, pace și realizări al Emiratelor Arabe Unite.
Ras Al Khaimah a făcut istorie cu Gala de Revelion din 2020, care a câștigat titlurile GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru „Cele mai multe vehicule aeriene fără pilot destinate lansării simultane a artificiilor” și „Cea mai lungă cascadă de artificii”™.
În 2019 Ras Al Khaimah a câștigat titlurile pentru „Cel mai lung lanț de artificii” și „Cea mai lungă linie dreaptă de artificii de Revelion”.

Citește și:

Pentru a accesa videoclipul, vă rugăm să vizitați: #RAKNYE2022

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.