Setari Cookie-uri

Ziua Îndrăgostiților: 4 orașe pe care să le vizitezi cu persoana iubită

Iată 4 orașe pe care trebuie să le vizitezi alături de persoana iubită!

Cred că unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care ai putea să le dăruiești persoanei iubite de Valentine's Day, este o călătorie romantică prin Europa.
Desigur, ai putea să alegi cele mai populare și clasice orașe pentru astfel de ocazii, cum ar fi Veneția, Budapesta, Praga, Roma sau Paris.

Dar ce ai spune dacă ți-ai petrece ziua îndrăgostiților sub razele soarelui pe una dintre cele mai frumoase insule din lume?
Ai putea chiar să zbori peste insula în formă de inimă din Croația.
Sau chiar ai putea lua parte la festivalul dedicat acestei zi speciale, "Strasbourg mon amour", în unul dintre cele mai frumoase orașe din Franța, Strasbourg.

Trăiește-ți viața și gustă cele mai frumoase momente alături de persoana iubită, într-o escapadă romantică prin Europa.

Citește și:

INSULA GALESNJAK - CROAȚIA

Croația este o destinație perfectă pentru Valentine's Day. Dacă vă plac locurile exotice, Insula Galesnjak, insula în formă de inimă, este unul dintre cele mai populare locuri pentru cererile în căsătorie din Europa.

Această insulă în formă de inimă se află în apropiere de Nin, altă locație romantică din Croația. Tot ce este în Croația, e dragoste.
Ai două opțiuni să ajungi pe această insulă: cu barca, sau cu un zbor panoramic ce se întinde și deasupra Zadar, insula iubirii și al arhipelagului Kornati.

OIA - SANTORINI - GRECIA

Cu toții am văzut imagini din acest oraș superb. Casele sale colorate, aleile înguste și abrupte, fac acest oraș să fie unul dintre cele mai romantice orașe. Casele sale sculptate în piatră și apusul superb de soare te pot face să vrei să rămâi definitiv în Grecia.
Castelul Oia este unul dintre cele mai populare locuri din oraș.

Citește și:

STRASBOURG - FRANȚA

Pentru mulți ani, capitala din Alsacia a purtat culorile iubirii în fiecare an în Februarie, prin festivalul dedicat dragostei, "Strasbourg mon amour", care se întinde pe o perioadă de 10 zile. Festivalul este format din concerte și seri speciale dedicate dansului. "Strasbourg mon amour" este de asemenea, un program cultural dedicat evenimentelor speciale. Arhitectura sa clasică și intimitatea locului, fac din Strasbourg una dintre cele mai bune destinații în care ai putea să îți petreci timpul cu persoana iubită.

POLPERRO - MAREA BRITANIE

Acest orășel micuț din Cornwall, Marea Britanie, este o destinație perfectă pentru petrecut un week-end. Situat la 50 de minute de condus de la aeroportul din Plymouth, Polperro, este Un orășel mic pescăresc, care prinde o popularitate cât mai mare printre îndrăgostiți, iubitorii de artă, iubitorii de natură, pentru gurmanzi sau pentru orice persoană care ar vrea să petreacă un week-end romantic cu fața către mare.
Foarte mulți artiști au locuit în acest oraș.
Vei găsi câteva expoziții de artă stradale și câteva picturi exterioare.
Polperro este unul dintre cele mai romantice orașe din Marea Britanie.

Citește și:

Sursă foto: biletskiyevgeniy.com/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.