Setari Cookie-uri

Grupul Bacolux Hotels Romania deschide Bacolux Koralio la Eforie Nord

La inceputul lunii iunie, Bacolux Hotels Romania anunta deschiderea celui mai nou hotel din portofoliul grupului, Bacolux Koralio**** Eforie Nord, dupa o investitie de peste 7 milioane de euro.

Bacolux Koralio clasificat la 4 stele, are 212 camere si apartamente, un restaurant ( salon si terasa in aer liber cu o capacitate de 400 de locuri), un lobby bar, dar si 3 sali de conferinta cu dotari complete. La capitolul agrement, hotelul detine 3 piscine exterioare incalzite – una pentru adulti, ce va beneficia de un bar si de o terasa, si 2 piscine pentru copii, completate de 3 tobogane cu apa.

Totodata, la ultimul nivel al hotelului, au fost amenajate 3 studiouri, fiecare cu terasa privata, zona de plaja si jacuzzi. Cel mai mare studio are o suprafata de 85 mp si o terasa de 180 mp si ofera o priveliste spectaculoasa asupra statiunii, atat spre mare, cat si catre lacul Techirghiol.

Bacolux Koralio este denumirea fostului Hotel Hefaistos (2 stele), care a fost upgradat si reamenajat in totalitate de catre grupul de companii format din Bacolux Afrodita Resort & Spa, Bacolux Diana Resort si Bacolux Craiovita Hotel & Events. Noul hotel va oferi turistilor servicii all inclusive.

Citește și:

Dupa renovare, hotelul arata uimitor. ”Bacolux Koralio**** pastreaza, asemenea locatilor Bacolux din Herculane, conceptul care recreeaza mediul exterior in interior. Echipa de arhitecti romani, care a creat conceptul, si-a dorit ca acesta sa fie elementul definitoriu pentru designul tuturor locatiilor Bacolux”, puncteaza Laura Patru, PR & Communication Manager Bacolux Hotels.

Designul hotelului tine mereu cont de zona in care se afla si aduce natura la interior, adaptand hotelul la mediul inconjurator si, facandu-l parte din natura locului. Linia de culori aleasa se situeaza in zone de tonuri calde, inspirate de nisipul plajei si albastrul deschis al cerului de vara si al apei. Incaperile luminoase, atentia la detalii si tematica coralilor regasita in toata structura spatiilor fac din locatie un spatiu prietenos si elegant ce invita la relaxare.

Citește și:

Obiectivul major pe care echipa Bacolux Hotels si l-a fixat in cadrul acestei renovari majore a fost obtinerea unei locatii confortabile, dedicate relaxarii. ”Ne-am dorit extinderea la maxim a spatiilor vitrate pentru a permite accesul luminii naturale, dar si o conectare cat mai , optand pentru un design atemporal”, adauga reprezentantii Bacolux Hotels

Resortul beneficiaza de mai multe piscine exterioare incalzite, un program de entertainment extins, dar si implementarea sistemului all inclusive child-friendly.

Hotelul Bacolux Koralio este destinat, in principal, familiilor, insa poate acomoda cu succes atat evenimente corporate si private, cat si echipe sportive.

Bacolux Koralio, Eforie Nord va fi deschis in perioada iunie – septembrie, dar managementul este pregatit sa prelungeasca acest program de functionare daca piata o va cere. Dorinta acestora este ca, pe termen lung, locatia sa fie deschisa all seasons.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.