Setari Cookie-uri

InterContinental Hotels & Resort reactioneaza la potentiala inchidere a hotelului Grand Hotel Continental

DREPT LA RĂSPUNS IHG Hotels & Resorts

‘În lumina ultimelor informații de presă apărute despre Grand Hotel Bucharest (cunoscut anterior drept Hotel InterContinental Bucharest), grupul hotelier IHG Hotels & Resorts vrea să precizeze că acest hotel nu mai are nicio legătură cu grupul și brandul hotelier InterContinental Hotels & Resort”, precizează un purtător de cuvânt IHG Hotels & Resorts.

IHG Hotels & Resorts și Compania Hoteliera Intercontinental România S.A. au luat decizia comună de a nu mai reînnoi contractul de management pentru Hotelul InterContinental Bucharest. Rezultatul acestei decizii este acela că, din data de 31 dec 2021, Grand Hotel Bucharest nu se mai află în operarea InterContinental Hotel & Resort și nici nu mai poartă acest nume.

Motivele deiziei de încetare a contractului de management

Citește și:

Compania IHG setează standarde de top pentru brandurile aflate în portofoliul său, menite să asigure calitatea, siguranța și experiențe de neuitat pentru oaspeții săi.

Compania Hoteliera Intercontinental Romania S.A. și IHG au decis de comun acord să nu reînnoiască contractul de management al hotelului Grand Hotel Bucharest.

Ținem să precizăm că, toti colegii care lucrează în cadrul locației Grand Hotel Continental sunt angajații societății Compania Hoteliera Intercontinental Romania S.A.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.