Setari Cookie-uri

Litoralul romanesc: Care sunt cele mai bune cazari si cele mai frumoase plaje?

Daca vara aceasta va indreptati atentia inspre litoralul romanesc, acest articol s-ar putea sa va fie de mare ajutor. Poate in 2022 aveti nevoie de mai multa liniste si cautati o plaja mai linistita sau o cazare ieftina la mare. Va face ceva cu ochiul?

Litoralul romanesc

Litoralul românesc poate fi într-adevăr o corvoadă: prețuri enorme, lume prea multă, plaje deloc primitoare, muzică tare și bubuitoare și mai puțină relaxare decât ne-am dori fiecare dintre noi. Cu toate acestea, lucrurile nu trebuie să stea chiar așa pentru că frumoasa noastră Mare Neagră adăpostește locuri minunate, plaje cu peisaje de îți taie răsuflarea, nisip fin, prețuri bune și ospitalitatea în cea mai bună formă a ei. Am adunat pentru fidelele noastre cititoare dintre cele mai bune cazări de pe litoralul românesc și dintre cele mai speciale locuri în care să te bucuri, cu adevărat, de mare, de soare și de briza la care visăm din septembrie până în iunie. Așadar, acum- chiar când se dă startul sezonului estival, plecăm la drum cu alte destinații și cu experiențe mai frumoase la malul Marii Negre.

Citește și:

Plaje litoralul romanesc

Plaja Cochilia, Tuzla

Această plajă este pe Bucket Listul meu de mulți ani și sper ca vara lui 2022 să mă aducă și pe mine acolo. O plajă "cu stil" așa cum îmi place să o numesc. Baruri chic, marea la discreție, perne mari, confortabile în loc de clasicele șezlonguri și un vibe special, tineresc.

Întotdeauna m-am gândit că plaja Cochilia este perfectă pentru o fugă la mare cu fetele având acea atmosferă cool, care inspiră libertate, zâmbete și multă distracție. Site-ul celor de la Cochilia este perfect pentru a te face să înțelegi tot ce ai nevoie, pentru a îți rezerva locul pe plajă, așa că dacă vi se pare o idee potrivită pentru voi, aruncați un ochi pe Cochilia.ro

Plaja Năvodari

Plaja Năvodari este o atracție a litoralului românesc după ce a fost "reîmprospătată" în urmă cu ceva timp. Acum pune la dispoziție sezlonguri comode, prețuri foarte bune, accesibile tuturor și cazare chiar în apropiere. Este genul de loc în care te poți relaxa, în care să te întorci ori de câte ori simți nevoia alături de familia ta, alături de cei dragi. La o aruncare de băț vă zâmbește plaja Vadu sau plaja Corbu, plaje perfecte pentru relaxare, pentru deconectarea de cotidian, de probleme în care singura grijă rămâne cantitatea de SPF și sarea din păr!

Citește și:

Plaja Eforie Sud

Eforie Sud este, ce-i drept, o stațiune destul de populată și cunoscută a litoralului nostru. Sezonul estival aduce sute de turiști an de an în stațiunea aceasta pe care o iubim pentru autenticitatea ei. Așa că, dacă nu vă este teamă de puțină aglomerație, plaja din Eforie Sud este printre cele mai iubite de amatorii de soare. Baruri pline de băuturi delicioase, reci, perfecte pentru căldura de la malul marii și prețuri accesibile.

Cazare litoral

Aici, lucrurile sunt puțin mai dificile. Cazările pe litoralul românesc sunt foarte diverse- tot felul de condiții, tot felul de prețuri. Dintre cele care mi se par de luat în considerare sunt Tagoo în Vama Veche: o locație extrem de frumoasă, camere super chic, mic dejun delicios și dacă în adâncul sufletului sunteți vamaioți convinși, Tagoo ar putea fi locația ideală pentru voi.

Citește și:

Apoi, o altă variantă bună ar fi un resort în Mamaia-Sat pe numele lui Nayino, o variantă modernă, super confortabilă ce îți va transforma sejurul intr-o călătorie în Grecia sau undeva în sudul Franței.

Apoi, oricând un airbnb în Constanța este o idee bună și multe alte variante la un click distanță de voi. Litoralul românesc nu este în întregime așa cum îl facem noi să pară. Are mici colțuri de rai în care relaxarea este ca la ea acasă pe care merită cu siguranță se le acordați o șansă.

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.