Setari Cookie-uri

ANA HOTELS BRADUL DIN POIANA BRAȘOV- LOCUL IDEAL PENTRU O ESCAPADĂ ROMANTICĂ

Avem parte de o vară capricioasă, cu temperaturi caniculare, dar și cu ploi răzlețe, iar aglomerația din orașe te duce cu gândul la o binemeritată pauză de la agendă cotidiană urbană.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri de vacanță pentru această vară, îți propunem o evadare la munte alături de persoana dragă, pentru o experiență memorabilă în doi. Astfel, vă veți bucura de soare, dar și de peisaje deosebite în mijlocul naturii, evitând aglomerația.

O destinație ideală pentru o vacanță de neuitat în doi pe timpul verii o reprezintă complexul hotelier Ana Hotels Poiana Brașov. Iată top 5 motive pentru care merită să-ți aduci persoana iubită aici:

  1. SPA generos, cu multiple facilități

ANA SPA armonizează designul contemporan cu esențe prețioase și nemuritoare, precum piatra naturală, lemnul masiv și, desigur, sursa vieții - apa. Cei 2000 m2 ai complexului SPA reprezintă locul ideal pentru sănătatea și starea de bine a oaspeților, care se pot bucura de piscină interioară, jacuzzi, sală de sport și saună, precum și de 10 camere de tratament și un hot tub în aer liber, în inima naturii. ANA SPA asigură o călătorie revitalizantă, printr-o varietate de tratamente inspirate din bogăția naturii. Clienții pot opta pentru un masaj relaxant, o terapie anti-stres sau un tratament facial cu ingrediente organice aromate. Mai mult, domnii care vizitează SPA-ul din Poiana Brașov se pot răsfăța cu tratamente special create pentru ei, dar și cu ritualuri deosebite.

Citește și:

  1. Restaurant și terasă, cu o priveliște de senzație

Oaspeții complexului hotelier Ana Hotels Poiana Brașov apreciază preparatele puse la dispoziție în Restaurantul Altitude, atât cele a-la-carte, cât și micul-dejun, inclus în tariful de cazare. Bucătăria inovativă, ce alternează specificul internațional cu gastronomia autohtonă, alături de priveliștea incredibilă de pe terasă, transformă orice vizită culinară la Altitude într-o experiență de neuitat.

  1. Poziționare deosebită, in inima munților:

Ana Hotels Bradul 4* este o destinație ideală pentru o vacanță de cuplu, îmbrățișată de natură, oferind acces rapid la numeroase atracții în Poiana Brașov, precum peisajele spectaculoase de care te poți bucura în timpul unei plimbări cu telecabina până la Masivul Postăvarul. De asemenea, de aici se poate ajunge ușor la celebrele castele Bran și Peleș, dar și în orasele medievale Brașov și Sibiu.

Citește și:

Totodată, oaspeții se pot bucura de frumusețea tablourilor create în natură de către izvoare, cascade și lacuri naturale.

Răcoare, drumeţii pe jos sau cu bicicletele, locuri minunate de vizitat, pline de istorie - iata ce te așteaptă în această mini-vacanță de vară!

  1. Oferte speciale pentru cupluri:

Pe timpul verii, Ana Hotels Bradul 4* recomandă escapadele în cuplu la munte. Îndrăgostiții pot beneficia de un pachet complet ce include 2 nopți de cazare într-o cameră King Deluxe, cu mic-dejun, alături de o primire VIP cu prosecco și brânzeturi fine. De asemenea, în pachet sunt incluse: o cina romantică în doi, cu delicii culinare rafinate, și o zi de răsfăț în cuplu la Ana SPA (ce conține și un ritual în cuplu de 120 minute – masaj, hidomasaj cu plante și cromoterapie în tandem - denumit sugestiv Forget me not). Oaspeții vor avea, totodată, acces gratuit la toate facilitățile specifice unui sejur de neuitat: hot tub-ul exterior, piscină interioară, jacuzzi, salon de relaxare și zona de șezlonguri, sala de fitness.

Citește și:

Costul unui asemenea pachet pornește de la 207 euro/ loc în cameră dublă și se poate upgrada, în funcție de preferințe și buget.

  1. Servicii opționale de cuplu:

Dacă îți dorești să îți surprinzi și mai mult persoana iubită, îi poți comanda un buchet de trandafiri roșii sau baloane cu heliu în formă de inimă. Mai mult, poți programa chiar un zbor privat cu balonul, de care să vă bucurați împreună.

Iar veștile bune nu se opresc aici! Sejurul poate fi achitat inclusiv cu tichete de vacanță!

Dacă nu puteți pleca fără cei mici, puteți beneficia împreună cu ei de facilitățile sejurului, căci locația este baby-friendly, având un kids club dedicat celor mici, pentru a-i lua și pe copii în acest sejur la munte.

Oferta specială este valabilă doar până pe 11 septembrie 2022, așa că încă îți mai poți surprinde jumătatea cu o experiență romantică la munte, în mijlocul pădurii, unde oxigenul pur contribuie atât la reîncărcarea bateriilor și la refacerea după perioade stresante, cât și la reconectarea cu persoana dragă!

Citește și:

Să aveți parte de vacanțe frumoase și de zile răcoroase!

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.