Setari Cookie-uri

Advertorial Mergi în vacanța potrivită familiei tale, cu Coral Travel

Să pleci în vacanță cu toată familia, să fii mereu atentă la nevoile lor, dar să te și relaxezi în același timp poate fi dificil. Însă, când alegi Coral Travel, poți uita de aceste griji.

Coral Travel face parte din grupul internațional de companii Coral Travel Group (OTI Holding), cu o experiență de peste 30 de ani pe piața globală a ospitalității. Activează în 13 țări ale lumii, iar începând din acest an, Coral Travel este prezent și în România pentru a vă oferi toate serviciile care să facă din următoarea dumneavoastră vacanță o experiență de neuitat.

Cu Coral Travel vă puteți bucura în această vară de vacanțe în cele mai populare destinații: Antalya și Bodrum în Turcia, Hurghada și Sharm El Sheikh în Egipt, Rodos și Heraklion în Grecia, Enfidha în Tunisia.

Începând din acest an, cele 3 concepte de vacanță unice pentru piața din România sunt disponibile pe site-ul Coral Travel:

Colecția de vară - cele mai bune oferte de cazare în hoteluri din Turcia, Egipt, Grecia și Tunisia. Nu trebuie să pierdeți timp pentru a selecta hotelul. Coral Travel a făcut deja acest lucru pentru dumneavoastră. Încă un beneficiu al rezervării este condiția specială de plată - plata în avans este de doar 10%.

Sun Family Club - colecția include cele mai bune hoteluri de familie cu Sun Family Club. Aici sunt luate în considerare toate detaliile – mese potrivite pentru copii în timpul zilei, programe educaționale și de divertisment cu pedagogi profesioniști.

Pentru cei interesați de pachetul de familie, există și oferta "2+2=2" - doar părinții plătesc cazarea, iar copiii stau gratuit în hotel.

Coral Elite Service - o selecție de hoteluri de lux și beneficii speciale, cum ar fi: ghizi profeșioniști din departamentul Coral Elite Service la sosire și la plecare, transfer special cu maximum 2 opriri, asistență turistică 24/7.

Pentru comoditate, puteți alege cel mai potrivit aeroport sau companie aeriană.

Coral Travel vă oferă posibilitatea de a alege între 8 aeroporturi și 4 companii aeriene. Puteți pleca din București alegând Aeroportul Internațional Henri Coandă sau București Băneasa - Aurel Vlaicu , Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Suceava, Iași.

Coral Travel oferă pachete cu zboruri Turkish Airlines, Fly Lili, Corendon Airlines și Aminawings. Cu Turkish Airlines, se poate rezerva clasa business, pentru a face călătoria și mai confortabilă.

La sosirea în țara în care vă veți petrece vacanța, veți fi găzduiți de propriul partener local de incoming al Coral Travel - ODEON Tours, cu ghizi proprii, autobuze și mijloace de transport pentru transferuri individuale.

În plus, Coral Travel dispune de o rețea hotelieră Coral Group Hotels, formată din hoteluri proprii și asociate, care funcționează la cele mai înalte standarde. Aici veți găsi un număr mare de hoteluri exclusiviste de diferite categorii și concepte de vacanță, pe care le puteți alege și dumneavoastră pentru următoarea vacanță. Printre hotelurile deținute de Coral Travel Group în Turcia se numără Otium Family Eco Club, (Side), Xanadu Resort Hotel (Belek), Seven Seas Life (Kemer), Seven Seas Blue (Side).

În plus, în Grecia, Coral Travel oferă turiștilor români pachete avantajoase pentru cel mai popular lanț hotelier - Mitsis Hotels.

Vă invităm să descoperiți cele mai bune tarife pentru cele mai populare destinații ale verii:

TURCIA

  • De la 248 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus

EGIPT

  • De la 425 euro/persoană/sejur 7 nopți cu all inclusive, zbor charter și transfer inclus

GRECIA

  • De la 305 euro/persoană/sejur 7 nopți cu self catering, zbor charter și transfer inclus

TUNISIA

  • De la 364 euro/persoană/sejur 7 nopți cu mic-dejun, zbor charter și transfer inclus

*Tarifele sunt valabile la momentul publicării

Cum să vă rezervați următoarea vacanță? Doar vizitați www.coraltravel.ro și rezervați online, cu posibilitatea de a plăti în rate, fără comision suplimentar, sau alegeți agenția din lista de parteneri.

Coral Travel: +40 (31) 490 50 50


Kudika
28 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.