Setari Cookie-uri

Imagini de poveste: Wynn Al Marjan Island dezvăluie viziunea sa legată de design

Viitoarea stațiune va fi un nou reper arhitectural în Emiratele Arabe Unite

Wynn Resorts Limited a anunțat numele noului său complex turistic integrat, în valoare de mai multe miliarde de dolari, care va fi inaugurat în Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite: Wynn Al Marjan Island. Compania a prezentat și viziunea legată de design a primului său resort situat pe o plajă, care este inspirat de peisajul liniștit al arhipelagului Al Marjan, format din patru insule. Complexul turistic este dezvoltat împreună cu partenerii locali Marjan LLC și RAK Hospitality Holding LLC.

Amplasat într-un cadru imaculat, cu vedere la apele albastre ale Golfului Arabic, Wynn Al Marjan Island se ridică la peste 1.000 de metri deasupra mării, oferind vizitatorilor o experiență premium, de lux, inclusiv facilități excepționale de divertisment și jocuri. Pentru primul său proiect în regiunea Orientului Mijlociu și Nordul Africii (MENA), dezvoltatorul și operatorul de complexe turistice de lux listat la bursa din SUA va crea un cadru calm și elegant care se inspiră din priveliștile uimitoare ale mării și aduce atmosfera caldă și relaxată a oceanului în hotelul său modern, de clasă mondială.

Citește și:

Cu o estimare a costului proiectului de aproximativ 3,9 miliarde de dolari americani, silueta iconică a Wynn Al Marjan Island va transforma și accelera ascensiunea emiratului ca destinație turistică globală importantă, creând în același timp o valoare substanțială pentru economia sa prin turism și crearea de locuri de muncă. Proiectul va deschide calea pentru creșterea accelerată a sectoarelor de afaceri conexe. Lucrările de construcție a fundației au început în acest an.

Designul sofisticat, dar impunător al brandului va fi reflectat în cele aproximativ 1.500 de camere, apartamente și vile luxoase. Vizitatorii se vor putea bucura de o gamă largă de opțiuni de divertisment, o zonă de jocuri, 24 de experiențe de “dining”, experiențe inovatoare de spa și wellness, o esplanadă cu magazine pentru cumpărături de lux, un centru de evenimente de ultimă generație, un teatru care va găzdui un spectacol unic și alte facilități. Proiectat atât pentru pentru șederi mai lungi, cât și pentru excursii de o zi din Emiratele vecine, resortul va oferi experiențe abundente și complexe, inclusiv spectacole de lumină și laser de ultimă generație, în fiecare seară.

Citește și:

Designul Wynn Al Marjan Island își ia inspirația atât din peisajul natural care înconjoară resortul, cât și din estetica Wynn Resorts. Aceeași configurație curbă a plajei de pe insulă este reflectată și în structura zonei inferioare a clădirii, asemănătoare cu podiumul unei opere grandioase. Fiecare vizitator al restaurantelor aflate de-a lungul promenadei va beneficia de priveliști panoramice asupra plajei și a mării.

Am petrecut ultimul an planificând și concepând Wynn Al Marjan Island, luând în considerare cu grijă locația sa unică”, a declarat Craig Billings, CEO al Wynn Resorts. „Sunt incredibil de mândru de abilitatea echipei noastre de design și dezvoltare de a transpune moștenirea noastră vizuală bogată într-un resort amplasat pe plajă, care va încânta clienții noi și vechi. Așteptăm cu nerăbdare deschiderea Wynn Al Marjan Island la începutul anului 2027”.

Citește și:

Noul resort de pe Al Marjan Island, o dezvoltare emblematică a Marjan LLC, evidențiază reputația globală în creștere a emiratului Ras Al Khaimah ca destinație de investiții de top pentru proiecte de ospitalitate de înaltă clasă. Cu un portofoliu în rapidă creștere de hoteluri de lux de cinci stele, dezvoltări rezidențiale care oferă o gamă largă de facilități și servicii, cu peste 7,8 kilometri de plaje strălucitoare și 23 de kilometri de linie de coastă, Al Marjan Island se află în plină tranziție către statutul de destinație turistică de clasă mondială.

Emiratul Ras Al Khaimah se poziționează ca o destinație durabilă, bazată pe natură și este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere din regiunea MENA. Cu istoria sa bine păstrată, patrimoniul arheologic bogat și ofertele de turism și natură, Emiratul a obținut un loc pe lista celor mai bune 50 de destinații de vizitat în 2023 a CNN Travel și a fost prezentat în World's Greatest Places din 2022 al revistei TIME.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.