A fost un weekend incendiar in Poiana Brasov. Pe 9 februarie, partia Bradul a fost martora unui eveniment iesit din comun. Sprite si H2O au continuat seria SnowStyle, cu un concurs de Big Air.

Kokos Fun&Play - cel mai nou și mai atractiv univers de joacă și distracție pentru familia ta

A fost necesara devierea traficului aerian pentru a evita coliziunile de tot felul. Publicul a gustat o multime de trick-uri incendiare, precum 360, 540, 720 cu stalefish, rodeo five frontside, five cork, switch five, switch backside 360, backflip tailgrab.

Sprite SnowStyle Big Air a insemnat cucerirea tarii de riderii straini. SUA, Canada si Bulgaria si-au adus reprezentantii care s-au dovedit a fi adversari valorosi. Lupta a fost grea, crescand nivelul competitiei.

In final, podiumul a fost ocupat de doi rideri americani, Chad si Curtis, urmati de Geza din Miercurea Ciuc. Oaspetii invingatori straini au fost apoi invitati la rock, in Club Kabinet. Pe 23 februarie atmosfera se incinge din nou in Poiana, la urmatorul Eveniment Sprite SnowStyle. Fa-ti curaj si spune pe bune... Mergi in Snowpark?

* Daca vrei si tu sa incerci cateva senzatii extreme Snowparkul din Poiana Brasov ramane deschis si weekendul asta. Si la Sinaia, in Valea Dorului, pe partia Scandurari un alt Snowpark te asteapta sa-ti pui limitele la incercare.

Articole preluat de pe Yuppy

Alte recomandari:

Top 10: Cele mai mari dezastre naturale

Sfantul Valentin versus Dragobete

Hummer H3T: Pentru amatorii de aventuri

Lidl Tour lansează un circuit turistic unic, la Târgul de Turism al României

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: