Setari Cookie-uri

Ultima fita: Giroplanul care te ridica la cer!

Cerul reprezinta o eterna provocare pentru om. Acel om curios din fire si plin de dorinta de cucerire, care e capabil sa transforme imposibilul de azi in realitatea de maine.

Cerul reprezinta o eterna provocare pentru om. Acel om curios din fire si plin de dorinta de cucerire, care e capabil sa transforme imposibilul de azi in realitatea de maine.

Pentru cine are suficiente resurse (mai exact 98.000 dolari), Magni Gyro a lansat un nou aparat de zbor care nu este nici elicopter si nici avion. M-22 Voyager a luat elemente din ambele parti si le-a combinat, rezultand un giroplan, dotat cu doua motoare si doua rotoare.

Giroplanul M-22 Voyager decoleaza ca un avion si isi duce cei doi ocupanti la o inaltime de cateva mii de metri, acolo unde vantul, frigul, vibratiile si privelistea vor crea senzatii pe cinste! Viteza maxima este de 115 mph, viteza la care daca un motor cedeaza, rotorul principal continua sa se roteasca gratie curentului de aer, astfel ca aparatul va ateriza in siguranta!

Voyager are un rezervor de 72 litri care permite parcurgerea a 300 de mile fara oprire. Exista si un spatiu de depozitare a bagajelor, cu un volum de 150 litri. Ideal pentru calatorii, nu-i asa?

Citește și:


Ce ne place la Voyager M-22?

- poti sa strigi in gura mare "I believe I can fly"
- doua locuri, poate vine si jumatatea..
- siguranta oferita, nu 100%, dar pe aproape
- loc pentru bagaje
- simplitatea


Ce nu ne place la Voyager M-22?

- nu are cabina izolata, la 4000 de metri apar degeraturile..
- pretul destul de mare
- ca nu avem si noi unul

Sursa: PlugIn

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.