Evoluam din ce in ce mai mult si se pare ca si turismul ne surprinde in mod placut. In anul 2020 va fi pus in folosinta un hotel plutitor numit Manned Cloud.
Acest hotel nu este unul obisnuit, masoara peste 200 de metri si in partea din fata imita capul unei balene. Asta nu este tot:hotelul va pluti deasupra pamantului la altitudinea de peste 5000 de m.

Cum te îmbraci când ieși în oraș cu cea mai bună prietenă: la masă, în club sau la film

La acest proiect se lucreaza deja de 3 ani si se asteapta a fi aeronava si hotel, o combinatie care va iesi cu siguranta din tipar.
Este impartit pe doua nivele si poate sa gazduiasca pana la 40 de pasageri pe langa cei 15 oameni care se ocupa strict de hotel.

Tot ceea ce pot gasi pe pamant de aceasta data ei vor gasi in cer: restaurant de lux, centru de sanatate, apartamente si chiar si o biblioteca.

Viteza maxima pe care o va atinge este de 170 de km/h.

Iti inchipui ce priveliste minunata ai avea luand masa intr-un astfel de loc? Practic poti dormi si manca intr-o aeronava care poate face inconjurul lumii in 10 zile.
Ai posibilitatea de a locui printre nori, de a vedea o priveliste de neuitat nu doar cea pe care o ai in timpul unui zbor obisnuit cu avionul.

Acest gen de hotel poate insemna reorientarea turistilor spre un alt mod de a calatori. Este pur si simplu extraordinar sa stai intr-un loc, intr-un hotel miscator si sa vezi lumea in jurul tau! Sincer nu cred ca m-as putea odihni cum trebuie pentru ca mereu as fi cu ochii pe geam.
Din pacate trebuie sa mai asteptam o perioada pana vom afla pretul unei astfel de plimbari.

O modalitate de a explora lumea fara niciun fel de urme!

Petrecere frumoasa de Dragobete si cine stie, poate peste cativa ani, vei sarbatori ziua indragostitilor intr-un astfel de loc!

Articol preluat de pe Delly.ro

Alte recomandari:

Preparate culinare de groaza

Alimente pentru o memorie excelenta

Cafeaua, intre risc si beneficiu

Lansare #The Date: o serie de petreceri unicat in Bucuresti

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: