Setari Cookie-uri

Wave Cup: Prima competitie de Jet Ski din Romania!

Wave Cup JetSki Competition este un super-concurs de jet ski organizat dupa standarde internationale. Conform organizatorilor, evenimentul se va desfasura pe durata intregului sezon estival. In zilele de 6-7 august si 23-24 august in cadrul concursului vor avea loc competitii pentru practicantii sporturilor pe apa si in special pentru detinatorii de JetSki-uri.

Wave Cup – JetSki Competition este un super-concurs de jet ski organizat dupa standarde internationale. Conform organizatorilor, evenimentul se va desfasura pe durata intregului sezon estival. In zilele de 6-7 august si 23-24 august in cadrul concursului vor avea loc competitii pentru practicantii sporturilor pe apa si in special pentru detinatorii de JetSki-uri.

Competitia se va desfasura pe trei categorii: amatori, semiprofesionisti si profesionisti si va avea probe de viteza, slalom si FreeStyle pentru toate cele trei niveluri.

De asemenea, participantii vor organizati si in functie de puterea ambarcatiunilor.

Evenimentul va avea loc pe malul marii, in dreptul beach-barului Wave, intre Cazino Mamaia si Plaja Tomis, o zona cu traditie in practicarea sporturilor acvatice.

Competitorii vor fi in principal detinatori de echipamente JetSki de pe tot teritoriul Romaniei (la aceasta ora se estimeaza ca exista mai mult de 14.000 de JetSki-uri in Romania).

Citește și:

Asadar, sunteti asteptati cat mai curand pe litoral, la prima competitie de JetSki din Romania!

Articol preluat de pe Yuppy

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.