Setari Cookie-uri

Festivalul Anonimul implineste cinci ani!

Intre 11 si 17 august, in Sfantul Gheorge Delta Dunarii se va desfasura cea dea V-a editie a Festivalului International de Film Anonimul. Incepand din acest an Festivalul va avea doua lungmetraj si scurt metraj fictiune&animatie. Sute de turisti sunt asteptati pentru filme bune, plaja, mare, soare si plimbari cu barca.

Intre 11 si 17 august, in Sfantul Gheorge – Delta Dunarii se va desfasura cea dea V-a editie a Festivalului International de Film Anonimul. Incepand din acest an Festivalul va avea doua lungmetraj si scurt metraj fictiune&animatie. Sute de turisti sunt asteptati pentru filme bune, plaja, mare, soare si plimbari cu barca.

Luna august este perfecta pentru vizitarea Deltei. Iar daca, in plus, exista si un Festival de Film, atunci vacanta ta poate fi perfecta. Anonimul este un eveniment exclusivist care si-a castigat un renume binemeritat atat la nivel national cat si international.

Anul acesta organizatorii anunta sapte zile incarcate cu filme de cea mai buna calitate. Turistii se pot caza in campul Festivalului (exista locuri pentru cort sau casute dube sau single) precum la gazda sau in vilele si pensiunile localnicilor.

Citește și:

Despre Festival

Conform comunicatului de presa emis de organizatori la sectiunea de lungmetraj, din cadrul Festivalului International de Film Anonimul, sunt inscrise 9 filme, iar la sectiunea de scurtmetraj, 72 de pelicule de fictiune si animatie. Pentru selectie numarul inscrierilor la sectiunea de scurtmetraje a fost de 300 de productii din 41 de state, dintre care 26 sunt romanesti.
Dupa vizionarea tuturor filmelor inscrise, criticul de film Margareta Nistor impreuna cu Ludmila Cvikova vor alcatui finala celor 72 de scurtmetraje care raman in concurs.

Atat titlurile celor noua filme de lungmetraj cat si juriile internationale ale celor doua sectiuni vor fi anuntate pe 1 august impreuna cu programul intregului eveniment.

Filmul "Un barbat urmareste o femeie" va avea lansarea in cadrul festivalului si reprezinta un film-colaj alcatuit din sapte scurtmetraje care trateaza modul in care sapte tineri regizori romani (Alexandru Mavrodineanu, Ciprian Alexandrescu, Ivo Baru, Catalin Leescu, Paul Manolescu, Sorin Damian si Gabriel Achim) celebreaza stilul sau misterul feminin vazut prin ochiul unui barbat.

Citește și:

Se mai pot posta filmulete in cadrul sectiunii online a Festivalului pana la data de 15 iulie, iar votarea este deschisa pana pe 20 iulie. Castigatorul, care va fi anuntat pe 21 iulie, va beneficia de un premiu de 500 de dolari si o invitatie speciala la Festivalul Anonimul.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.