Setari Cookie-uri

Stufstock 2008 - Ofensiva Vama Veche

Festivalul Stufstock, ajuns la cea de-a sasea editie, se va desfasura pe plaja din Vama Veche intre 14 si 16 august. Muzica buna, concerte in aer liber, atmosfera boema, soare si valuricam asta pregatesc organizatorii pentru sfarsitul acestei saptamani.

Festivalul Stufstock, ajuns la cea de-a sasea editie, se va desfasura pe plaja din Vama Veche intre 14 si 16 august. Muzica buna, concerte in aer liber, atmosfera boema, soare si valuri…cam asta pregatesc organizatorii pentru sfarsitul acestei saptamani.

Evenimentul, intrat deja in traditia litoralului, va debuta joi pe cele doua scene care vor reprezenta centrul statiunii pe tot parcursul weekendului. Mai exact scena de la Spice Club si cea, ceva mai mare, de la Marina Park. 26 de trupe si-au anuntat deja prezenta iar numele lor garanteaza un sfarsit de saptamana de calitate.

Program si bilete

Evenimentul de la Vama Veche va reuni 26 de trupe si artisti, dintre care 11 din strainatate. Festivalul va debuta joi, 14 august, ora 18.00 cand vor canta Crowfish (prima liga a muzicii independente din Bulgaria), Apocalyptica (trupa finlandeza de rock), AirTrafic, The Amsterdams si altii. Vineri si sambata atmosfera se va incinge datorita prezentei unor trupe de renume international.
Programul complet al evenimentului il puteti gasi aici.

Citeネ冲e ネ冓:

Biletele pot fi achizitionate de pe www.eventim.ro si www.ticketpoint.ro, sau din magazinele Germanos, Carrefour, Diverta, Flamingo si Flanco. In Bucuresti, biletele pot fi cumparate de la Green Hours, Flamingo Unirii, Flanco Dorobanti, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Music Shop Batistei si Victoriei, magazinele Carrefour.

Daca insa nu ajungeti in nicunul dintre aceste locuri ci, direct pe litoral, nu va faceti griji. Puteti achizitiona tichete si direct din Vama Veche.

Pretul unui bilet pentru una dintre cele trei zile ale festivalului Stufstock 2008 costa 75 de lei, iar un abonament pe toate cele trei zile poate fi achizitionat cu 150 lei.

La abonamentul de 3 zile primesti bratara galbena care asigura intrari multiple la concertele programate in cadrul Stufstock 2008 .

Biletele de o zi, insa, asigura o singura intrare la concertele de la Marina Park.

Mai multe despre Stufstock 2008 gasesti AICI.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.