Setari Cookie-uri

Noaptea Alba a Bucurestiului, 21 septembrie

Portile muzeelor din Bucuresti vor fi deschise publicului in noaptea de 21 Septembrie. De ce? Simplu, pentru Noaptea Alba a Bucurestilor! Adica o ocazie devenita deja traditie pentru bucuresteni, la care participa aproape toate muzeele si expozitiile din Bucuresti. Si stiu eu si o mana de oameni care lucreaza din greu la atmosfera lui

Portile muzeelor din Bucuresti vor fi deschise publicului in noaptea de 21 Septembrie. De ce? Simplu, pentru Noaptea Alba a Bucurestilor! Adica o ocazie devenita deja traditie pentru bucuresteni, la care participa aproape toate muzeele si expozitiile din Bucuresti. Si stiu eu si o mana de oameni care lucreaza din greu la atmosfera lui…

Aceasta initiativa de origine pariziana inceputa prin 2002 a cunoscut un succes rapid si neasteptat in multe dintre metropolele europene. Scopul acestei ‘nopti albe’ a fost si, din fericire inca a ramas, acela de a promova cultura si arta in toate formele sale de exprimare, localnicii si turistii putand vizita intr-un cadru de timp inedit muzee, expozitii, parcuri si alte locatii special pregatite.

Strazile sunt invadate de lumini si jocuri de lumina iar intrarile in muzee sunt accesibile tuturor, in marea lor majoritate gratuite.

Citește și:

Alte capitale europene cuprinse de febra ‘La Nuit Blanche’ sunt: Riga pe 25 August, Roma pe 7 Septembrie, Madrid pe 22 Septembrie, Bruxelles pe 29 Septembrie, si insusi Parisul cu noaptea de 6 Octombrie.
Asa ca ia-ti agenda si fixeaza-ti un ‘city break’ care iti rezolva problema unui concediu deja consumat

Acest articol a fost preluat de pe Xplorio

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.