Weekendul viitor sau, mai exact, in perioada 26 – 28 septembrie in Sinaia va fi sarbatoare. Primaria orasului organizeaza, ca in fiecare an, deja traditionalul Festival al Toamnei. De data aceasta “in numele muntelui”. Asa ca, apropos de munte, te asteptam vineri pe Valea Prahovei. Ca sa vezi ce te asteapta!

Festivalul 'Film 4 Fun', o editie aniversara care vine cu multe suprize

Ajuns deja la cea de-a XV-a editie, Festivalul Toamnei s-a dorit a fi o sarbatoare a orasului regal care, acum 15 ani, implinea trei de secole de atestare documentara.
Daca in urma cu un deceniu Festivalul de la poalele Bucegilor se reducea la un concert si un foc de artificii, de cativa ani conceptul complex si temele bine alese invaluie intregul oras intr-o poveste.

Si pentru ca in povesti nu exista ambuteiaje…

DN1 va fi blocat traficului rutier.*

Tot centrul orasului va deveni zona pietonala iar bulevardul, un cadru de poveste. Desigur, centrul distractiei va fi in Parcul Dimitrie Ghica unde concertele se vor tine lant de vineri pana duminica. Sambata sunt asteptati cei de la Iris si Cargo precum si Anna Lesko in timp ce Duminica, seara folk va fi incununata de prezenta lui Ducu Bertzi si a lui Mircea Vintila. Si alte nume mari vor incalzi atmosfera de munte iar programele si activitatile interactive vor avea program prelungit pe durata acestui weekend.

Pana si bulevardul va fi insa gazda muzicii si a voiosiei. Aici vor fi amplasate trei scene unde, timp de trei zile, vor evolua orchestre, tarafuri, trupe de muzica folk si pop.
Alte activitati vor avea loc la Centrul Cultural Carmen Sylva (Strada Mihail Kogalniceanu) si la Cazino unde va asteapta mai multe piese de teatru.

* Traficul va fi directionat catre varianta pe toata perioada Festivalului

"Va invit sa petreceti aceste zile frumoase de toamna la Sinaia, oras ce are privilegiul de a fi asezat intr-un cadru natural deosebit, strajuit de Muntii Bucegi. Pentru ca muntele aduce foarte multe beneficii orasului nostru, editia de anul acesta a Festivalului "Sinaia Forever" va fi "In numele muntelui". Va astept sa sarbatorim impreuna!" Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia.

Mai multe despre Festival gasesti aici

Inca 2 zile pana la deschiderea Summer Art Salon 2013 in Sinaia
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: