Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Carnavalul se sarbatoreste intradevar in toata Brazilia, dar este redundant sa spunem ca Rio gazduieste in fiecare an cel mai mare eveniment de acest gen de pe glob. Anul acesta, Carnavalul de la Rio va avea loc in perioada 20 – 24 februarie si va aduna peste 500.000 de turisti straini. Festivitatile se vor tine zi si noapte, 24 de ore din 24 in mod continuu in orasul din sud-estul Braziliei.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Cu 40 de zile inaintea Pastelui brazilienii dau startul celui mai mare Carnaval din intreaga lume. Festivitatea are loc in toate colturile tarii dar centrul distractiei este "Raul de Ianuarie" - Rio de Janeiro care, in ultimele zile ale lui februarie va fi megapolisul distractiei, al liberatii si al culorilor.

Orasul credintei si al tolerantei

Exista trei motive pentru care Rio de Janeiro - acest oras situat pe coasta de sud-est a Braziliei - este cunoscut in intreaga lume. Primul, si poate cel mai important, este reprezentat de statuia lui Iisus Mantuitorul, situata pe muntele Corcovado. Statuia este din anul 2007, una dintre marile minuni ale lumii contemporante.

Tot in categoria minuni, dar de data asta turistice, intra si cele doua plaje ale orasului: Copacabana si Ipanema. Luxul, exotismul si frumusetea acestor zone de litoral brazilian adus tarii un plus de popularitate in intrega lume, aceste nume de plaje fiind notorii in lumea turistice mondiala. Dar, cel mai cunoscut element, cel mai reprezentativ pentru intreaga zona Rio de Janeiro este Carnavalul.

In luna februarie a fiecarui an, aceasta metropola a contrastelor devine capitala a fercicirii. Toti brazilienii, fie saraci fie bogati ies pe strazile orasului, se costumeaza, iau parte la parade si sarbatoresc impreuna, obligatoriu zambind si razand, acest unic eveniment. Chiar daca orasul este strajuit de statuia Mantuitorului, chiar daca credinta este mai presus de realitatea cotidiana - atat la propriu cat si la figurat - Carnavalul este o expresie a libertatii. In cadrul evenimentului au loc manifestari gay, parade mai putin conventionale iar costumatiile sunt, de cele mai multe ori, sa spunem... superficiale.

Dar totul despre calendarul Carnavalului, programe si festivitati gasiti aici.

Un pachet pentru Carnaval va costa 2459 de euro. In pret este inclusa cazarea (cu mic dejun) timp de sase nopti intr-un hotel de cinci stele, biletul de avion, transferurile si asistenta necesara.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: