Setari Cookie-uri

CONCURS - Grecia te asteapta!

Nu te-ai inscris inca? Atunci cel mai bine ar fi sa te grabesti deoarece mai ai doar o saptamana la dispozitie! Trimite pana pe 21 aprilie o poveste de vacanta iar daca strangi voturile cititorilor, de Paste ai program de plaja!

Nu te-ai inscris inca? Atunci cel mai bine ar fi sa te grabesti deoarece mai ai doar o saptamana la dispozitie! Trimite pana pe 21 aprilie o poveste de vacanta iar daca strangi voturile cititorilor, de Paste ai program de plaja!

Mai sunt doar sapte zile pana cand voturile voastre vor desemna castigatorul unui sejur pentru doua persoane in Grecia. Vezi ce trebuie sa faci si pregateste-te… e posibil sa pleci in vacanta!

Premiul…

Oferit de agentia Europa Travel consta intr-o excursie in perioada 25 – 29 aprilie in insula Creta, mai precis in statiunea Hersonissos. Pachetul este pentru doua persoane si include transportul cu avionul, cazarea la un hotel de trei stele si masa (demipensiune). Tot ceea ce trebuie sa faci este sa citesti cu atentie regulamentul, sa urmezi pasii concursului si sa astepti voturile cititorilor. Pe 22 aprilie castigatorul va fi anuntat… ca trebuie sa isi faca bagajele.

Citește și:

Regulamentul concursului

Nu uita de regulament! Lucrarile sau persoanele care nu respecta conditiile concursului nu vor fi luate in evidenta. Astfel, este foarte important sa ai peste 18 ani, sa fii cetatean roman iar articolul pe care il trimiti sa contina cel putin 2000 de semne (caractere cu spatii incluse). Pentru mai multe detalii asupra regulamentului click aici.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi

Logheaza-te (daca ai deja un cont) sau inregistreaza-te aici daca nu ai apucat inca sa te familiarizezi cu acest site. Urmatorul pas este sa dai click pe butonul de comunitate, adica aici, si sa iti publici pe blogul personal povestea cu care vrei sa castigi Marele Premiu. Selecteaza optiunea “Pentru concurs” in momentul trimiterii si, daca vrei, incarca si cateva poze pentru a ilustra mai bine povestea ta de vacanta.

Citește și:

- Materialele trimise prin Email pe adresa de contact a Lazy.ro nu vor fi luate in considerare.

*Important

- Fotografiile si/sau articolele trebuie sa fie originale si realizate de catre concurenti Aceastia trebuie sa detina in totalitate drepturile de autor asupra materialelor trimise.

- Fotografiile si/sau articolele pot fi reproduse de catre organizatori cu mentionarea numelui autorului.

- Trimiterea lucrarilor presupune acceptarea regulamentului.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.