Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Daca te-ai cazat la Sunny Beach, atunci e musai sa vizitezi Nessebarul, oraselul aflat in sudul statiunii.
Pentru a ajunge la Nessebar, preferabil este sa apelezi la autocarele locale, atat din punctul de vedere al pretului foarte convenabil (1 leva biletul/persoana), cat mai ales al confortului, avand si tu posibilitatea de a te bucura de locurile vizitate fara stresul soferului care isi cauta loc de parcare si isi bea sucul la o bere.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Autocarele te lasa acolo unde ai nevoie, iar daca mai esti si cu bagaje, sigur vei fi recunoscator pentru asta. Sosesc la intervale de 13-15 minute.
Mai sunt si autobuze-suplimentare care, pentru aceleasi pret, te lasa undeva la intrarea in statiune. Nu la fel de convenabile.

Micuta si cocheta, cetatea Nessebar se lauda cu o zestre istorica demna de insulitele grecesti, si cu o atmosfera pe masura. Casutele sunt specifice bulgaresti, pe fundatii inalte de piatra, cu etaje si masarde ridicate pe lemn. Obloanele sunt frumos ornate cu incuietori de metal, iar atmosfera este de-a dreptul mediteraneana.

Plimbarea pe stradutele cochete ale Nessebarului te duce cu spiritul in alte timpuri. Zidurile cetatii sunt bine pastrate, iar cele doua intrari ale ei sunt marcate de bolte de piatra impozante.

Stradutele sunt inguste, pavate cu piatra si pline de terase, restaurante si magazine de suveniruri. Si in Nessebar ospatarii sunt amabili si sociabili, deloc agasanti, de nu-ti mai vine sa pleci de la terasa lor. Mancarea este un deliciu, mai ales cea cu specific bulgaresc (e adevarat, putin cam dulce pentru gustul meu), dar in rest nimic de reprosat. Evident, si cu un vin bun, totul se priveste altfel

Articol preluat de pe Xplorio

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: