Setari Cookie-uri

Noapte alba in Berlin

Savureaza un maraton de teatru si de opera!

Savureaza un maraton de teatru si de opera!

Germanwings va ofera sansa de a va bucura de o noapte alba dedicata artei, cu ocazia primului eveniment de acest gen organizat in Berlin. Pe 25 aprilie, incepand cu ora 7:00 pm pana la 1:00 am, peste 60 de trupe de teatru si opera vor incanta publicul amator cu un maraton de spectacole.

Cei prezenti vor putea experimenta in premiera o forma inedita de vizionare a spectacolelor, deoarece acestea vor avea o durata de maxim 30 de minute si se vor desfasura in atmosfera plina de viata a serilor berlineze.

Pentru a usura accesul de la un teatru la altul in timpul spectacolelor, publicul va avea posibilitatea de a circula cu o serie de autobuze puse la dispozitie special pentru acest eveniment. In plus, multe trupe pregatesc spectacole exclusiv pentru noaptea Teatrului si a Operei.

Si pentru ca aceasta prima editie are un impact foarte mare asupra vietii artistice din Berlin, primarul Klaus Wowereit va tine un discurs in Bebelplatz, langa Opera de Stat inainte de inceperea maratonului. Seara se va termina intr-un stil festiv, cu o petrecere special organizata pentru divertismentul publicului, dar si pentru trupele si artistii participanti, in Admiralsplazt.

Citește și:

Pentru a participa, cei interesati pot achizitiona bilete anterior evenimentului cu pretul de 12 Euro, sau in ziua spectacolelor cu valoarea de 15 Euro. Biletele online se pot gasi pe
www.berliner-buehnen.de.

Cel mai mare oras din Germania, Berlinul are o populatie de 3.4 mil locuitori. Fiind atestat in secolul 13, Berlinul este centrul cultural, economic si stiintific al Germaniei, fiind recunoscut in toata lumea pentru universitatile sale celebre, festivaluri si evenimente culturale de talie mondiala, precum si pentru diversitatea culturala.

Compania Germanwings opereaza trei zboruri pe saptamana pe ruta Berlin - Bucuresti. In Romania, Germanwings are si alte doua destinatii de zbor: spre Koln si Stuttgart.

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.