Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Koln devine un oras al pacii si dragostei

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Celebrul festival reggae din Koln celebreaza linistea sufleteasca si solidaritatea intre oamenii de pretutindeni. Anul acesta, Festivalul Summer Jam va ajunge la cea de-a 24a editie, intre 3 si 5 iulie. Evenimentul reprezinta o sarbatoare in cinstea dragostei dintre oameni, transformand orasul Koln intr-un loc unde granitele de toate felurile dispar.

Motto-ul editiei din acest an este ‘Keeping the Good Vibes’, o sintagma - indemn ce face referire la vremurile grele prin care lumea trece si solutia pentru a trece peste probleme: adoptarea unei viziuni pozitive asupra vietii si pentru viitor. Timp de trei zile, pe scena vor urca cativa dintre cei mai renumiti artisti ai muzicii reggae: UB40, Patrice, Bunny Wailer and his Solomonic Reggaestra, Samy Deluxe si multi altii.

Editia din anul acesta are o surpriza pentru patricipanti: oricine din public va avea sansa de a castiga o excursie cu familia in Jamaica, taramul natal al stilului reggae. Castigatorul va fi desemnat pe baza unui desen al lor sau al copiilor sai, un desen ce infatiseaza o vacanta ideala in Jamaica.

Koln este al patrulea oras ca marime din Germania si o zona metropolitana importanta din Europa. Orasul dateaza din 38 i.Ch. si este renumit pentru stilul arhitectural grandios. Koln gazduieste cea mai mare si impresionanta catedrala gotica din lume – Domul din Koln, considerat un monument cu valoare artistica inestimabila.

Compania Germanwings opereaza zboruri catre Koln cu plecarea din Bucuresti, de trei ori pe saptamana. Stuttgart si Berlin sunt celelalte doua destinatii ale operatorului german.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: